• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

DESPRE JAGUAR

BUSINESS-UL JAGUAR

Jaguar a insemnat intotdeauna design seducator, performanta sport si excelenta in inginerie. Astazi, am redirectionat pasiunea noastra catre crearea de masini de performanta si luxoase, care ofera putere si manevrabilitate de exceptie, de indata ce porniti motorul.

Timp de peste 90 de ani, am sfidat limitele posibilului, inspirati de fondatorul nostru, Sir William Lyons. El a insistat ca fiecare masina produsa sa combine performanta si frumusetea intr-un mod unic. Viziunea sa fara compromis a stabilit noi valori de referinta, dupa care inca ne ghidam.

Continuam aceasta traditie odata cu lansarea noului F‑TYPE. Aceasta masina sport cu doua locuri continua o traditie bogata care a inceput cu C-Type, D-Type si E-Type. E-Type este un model emblematic, considerat si in prezent cea mai frumoasa masina din lume, ce a definit piata pe care F‑TYPE o redefineste astazi.

Suntem mandri de rolul nostru in economia globala si in cea britanica - cream mii de locuri de munca si aplicam excelenta in domeniul auto in Marea Britanie si in lume. Cu un angajament profund pentru principiile fondatoare, Jaguar va ramane in avangarda industriei auto de lux si in viitor. "ADN-ul Jaguar este recunoscut pe loc in toata gama noastra - exista o puritate de neconfundat a liniilor tuturor modelelor noastre. Agile si puternice; aerodinamice si seducatoare; increzatoare si instinctive: toate aceste calitati sunt reflectate in masinile noastre.

Valori Corporative

Pentru a ne asigura ca ne respectam intotdeauna promisiunile, noi, toti cei de la Jaguar respectam aceste valori simple, dar eficiente.

Calitate, Siguranta si Fiabilitate

Calitatea, siguranta si fiabilitatea sunt incorporate in fiecare Jaguar.