• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

DESPRE JAGUAR

Proiectat si construit in UK

O poveste de succes, construita in UK

Unele branduri capteaza, pur si simplu, imaginatia. Simpla mentionare a numelui lor provoaca entuziasm in randul celor inspirati de realizarile trecute si prezente si de promisiunea viitorului. Jaguar este unul dintre aceste branduri.

Britanic in esenta, Jaguar a fost creat de unele dintre mintile proeminente in design si inginerie ale timpului. Astazi, avem o istorie lunga in construirea masinilor de performanta, cu un design remarcabil si o senzatie de condus unica – masini cu personalitate, care accelereaza bataile inimii. Ca intotdeauna, suntem dedicati depasirii limitelor posibilului – nu este nimic intamplator in faptul ca suntem cel mai mare investitor in domeniul R&D si inginerie auto din Marea Britanie.
Investim in oameni

In calitatea noastra de cel mai mare angajator din sectorul auto din Marea Britanie, avem o echipa de aproape 24.000 de angajati extrem de bine pregatiti, care isi desfasoara activitatea in unitatile de inginerie si design de inalta clasa din Midlands. Impreuna, ei ajuta la crearea balantei dintre performanta, tehnologie, economie si sustenabilitate, atribute care au revitalizat brandul Jaguar.

Am creat peste 8.000 de locuri de munca in ultimii patru ani si avem inca 1.000 in proiect. In 2012, am angajat peste 300 de proaspat absolventi si am dublat numarul incepatorilor asimilati in organizatie in ultimii patru ani. Rezultatul? Un brand revitalizat si o echipa care isi construieste fundatiile viitorului propriei afaceri si industriei auto din Marea Britanie.
Extinderea globala

Cu o audienta loiala si in permanenta crestere in UK, masinile noastre sunt la cautare peste tot in lume. Parte din familia Tata Motors din 2008, avem o perspectiva cu adevarat globala. Peste 80% din vehiculele noastre sunt fabricate in unitatea de productie extrem de avansata din Castle Bromwich si sunt exportate in peste 101 piete in toata lumea, inclusiv in China, SUA si Europa.

“Inovatia in design, ingineria si tehnologia sunt atribute care se afla la baza afacerii noastre. Vom continua sa investim in noi produse, dezvoltand noi tehnologii si imbunatatind permanent performantele angajatilor nostri.”
Dr Ralf Speth - CEO Jaguar Land Rover