• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

DESPRE JAGUAR

CE ESTE CONCEPTUL C-X17?

Conceptul C-X17 este primul studiu de design pentru un crossover sport de la Jaguar si imbina liniile seducatoare si performanta inteligenta, marci distincte Jaguar, cu pozitia de condus sigura a unui crossover si nivele inalte de flexibilitate. Este o mostra a noii arhitecturi moddulare din aluminiu, pentru o calitate, durabilitate si siguranta de prima clasa.
In ianuarie 2015, Jaguar a confirmat productia modelului Jaguar F‑PACE. Bazat pe conceptul C-X17, acest nou crossover de performanta este cel mai recent model din genealogia dinamica si seducatoare Jaguar.

DE LA IMAGINATIE, LA CREATIE

Arhitectura modulara, din aluminiu, care incorporeaza tehnologii inovatoare ofera flexibilitatea de a se plia pe o varietate de modele, fara a compromite caracterul unic, designul, dinamica vehiculului, performanta si luxul, atribute definitorii pentru Jaguar.

Primul produs Jaguar bazat pe noua arhitectura va fi un sedan premium din clasele C/D si va fi disponibil spre vanzare din 2015, reprezentand si primul vehicul construit pe baza unei caroserii din aluminiu din segmentul sau. Puterea va fi transmisa de motoare cu o paleta larga de performante, oferind cele mai noi tehnologii de economisire a consumului, fara a afecta experienta de condus.

TREI CULORI CAPTIVANTE

Conceptul C-X17 a fost prezentat in trei culori uluitoare: Caesium Blue, Liquid Aluminium si Liquid Gold.

NOILE PERSPECTIVE ABORDEAZA NOI SOFERI

Dezvaluit, pentru prima oara, la Frankfurt, urmand aparitii in Dubai si Los Angeles cu exteriorul Liquid Aluminium, o versiune ultra luxoasa a Conceptului C-X17 in culoare Liquid Gold si-a facut debutul in China.

1. FRANKFURT - 10 SEPTEMBRIE 2013

Debut la Frankfurt, 10 septembrie 2013, Concept C-X17 in culoare Caesium Blue.

2.DUBAI - 6 NOIEMBRIE 2013

3. DEBUT LOS ANGELES - 19 NOIEMBRIE 2013

Debut la Los Angeles, 19 noiembrie 2013, Concept C-X17 in culoare Liquid Aluminium.

4. DEBUT GUANGZHOU - 20 NOIEMBRIE 2013

Debut la Guangzhou, 20 noiembrie 2013, Concept C-X17 in culoare Liquid Gold cu adaptarea designului interior si a tehnologiilor.

INTELIGENT LA INTERIOR

Cabina Conceptului C-X17 reuneste tehnologie interactiva si inovatoare cu o abordare moderna a materialelor traditionale de inalta calitate si a maiestriei britanice in lux si rafinament. Designul atragator si functionalitatea interiorului, impreuna cu versatilitatea sa – inclusiv spatiul de depozitare extins – transforma vehiculul intr-unul potrivit pentru o familie si palpitant pentru sofer.

TEHNOLOGIE AVANSATA

1 TRACTIUNE SPATE

In conditii normale de rulare, sistemul inteligent All-Wheel Drive (Tractiune Integrala) al Conceptului C-X17 transfera tractiunea catre rotile din spate. Acest lucru este unic in segmentul vehiculelor Crossover Sport si asigura experienta de condus dinamica pentru care Jaguar este recunoscut. Sistemul monitorizeaza permanent suprafata drumului pentru a anticipa si a reactiona la alunecarea rotii, garantand soferului un control sporit si o stabilitate mai buna a masinii in conditii de rulare dificile.

2 TORQUE VECTORING

Pentru a oferi soferului chiar mai mult control si a imbunatati efectuarea in siguranta a virajelor, sistemul Torque Vectoring by Braking (TVbB) distribuie cuplul motorului catre roti in timpul virajelor, reducand subvirarea si maximizand aderenta

3 REAR EXIT DETECTION

Avand grija de toti ocupantii atunci cand acestia deschid portierele masinii, Conceptul C-X17 este dotat cu sistemul Rear Exit Detection. Aceasta dotare de siguranta emite un semnal de avertizare atunci cand obiecte care ar putea fi ascunse in unghiul mort al pasagerului.

4 ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

Performanta care inspira, manevrabilitate si un consum de combustibil eficient. Conceptul C-X17 ofera o gama de motoare cu o paleta larga de performante, pe baza de motorina si benzina, inclusiv motorul foarte performant V6 benzina, folosit si la F-Type, care va oferi cele mai ridicate performante din clasa gratie arhitecturii din aluminiu. Aceste caracteristici vor permite marcii Jaguar sa propuna o serie mai larga de modele, cu performante uimitoare, viteze maxime de peste 300 km/h si emisii de CO2 sub 100g/km.

GALERIE

To see Pentru a vedea mai multe imagini cu noul Concept C-X17 accesati galeria de mai jos.

Vizualizati Galeria
C-X17