80 DE ANI DE JAGUAR
EVOLUTIA DESIGNULUI: 80 DE ANI DE JAGUAR

80 de ani de Jaguar inseamna 80 de ani de design consacrat. Va prezentam numai o parte dintre momentele importante privind designul din ultimele 8 decade. Familia Jaguar actuala nu ar fi la fel fara ele.

EVOLUTIA DESIGNULUI: 80 de ani de Jaguar - 1935 - 1959
Prima parte este dedicata evolutiei in primii ani, intre 1935 si 1959. Incepem cu primul model Jaguar si continuam pana la primul succes in sporturile cu motor si crearea segmentului limuzinelor sport.
CITITI ARTICOLUL COMPLET
EVOLUTIA DESIGNULUI: 80 de ani de Jaguar - 1960 - 1996
Familia Jaguar a evoluat de-a lungul timpului, dar legatura cu gama de modele actuale este clara. In partea a doua incepem cu anii 1960 si asistam la crearea celor mai cunoscute modele. A fost perioada care a consacrat cu adevarat designul Jaguar si care inca reprezinta o sursa de inspiratie pentru modelele actuale.
CITITI ARTICOLUL COMPLET
EVOLUTIA DESIGNULUI: 80 de ani de Jaguar - 1997 - 2016
Designul Jaguar a fost revigorat la inceputul mileniului. A evoluat pornind de la ultimele realizari, dar cu accent pe modernitate si lasand in urma designurile mai conservatoare, retrospective. A inceput sa adopte un look complet schimbat. In mare parte aceasta schimbare a fost initiata de Ian Callum, directorul de design Jaguar incepand din 1997. Urmatorii 20 de ani au insemnat un suflu nou in gama de modele Jaguar, prin transpunerea in prezent a inspiratiei si vitalitatii trecutului.
CITITI ARTICOLUL COMPLET
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere