O SPECIE RARA

Pentru unii oameni, viata nu inseamna sa te pierzi in peisaj. Inseamna sa te faci remarcat, sa ignori lucrurile evidente, sa fii original si neconventional.

Designerii si inginerii Jaguar nu se folosesc pur si simplu de experienta acumulata pentru a crea automobile de lux. Investesc talent si pasiune, mai adauga o nota speciala si mult suflet, lucruri pe care nu le gasiti la un automobil obisnuit.Un Jaguar este diferit. Este un model special. Acesta este mesajul nostru la lansarea globala la TV, cinema, in mediul digital, tiparit si pe retelele sociale.Campania o are ca protagonista pe Eva Green, actrita celebra si star in filmele Casino Royale si Penny Dreadful. Alaturi de o felina jaguar puternica si agila. Si cateva vehicule speciale: gama de SUV-uri PACE, cu modelul electric I‑PACE in centrul atentiei filmului de lansare „Electrical Storm”, ce poate fi vazut pe ecrane incepand de astazi.Wired a descris modelul I‑PACE ca „un revolutionar in segmentul vehiculelor electrice”. Top Gear a considerat ca „Jaguar paseste curajos in necunoscut – si castiga.”Alte videoclipuri prezinta crossoverul anului la Top Gear, SUV-ul compact E‑PACE si fosta masina a anului, SUV-ul performant F‑PACE, intr-un spot in care joaca Thure Lindhardt, starul serialului TV „The Bridge”.ACESTE FILME PUN IN LUMINA PERSONALITATEA APARTE A UNUI VEHICUL JAGUAR. SPIRITUL INCREZATOR SI INDEPENDENT AL EVEI REPREZINTA PERFECT IMAGINEA MARCII.”FIONA PARGETER

Director experienta clienti

asdasd
yt:GmPzHmamgtM
„E doar curent electric. Nu trebuie sa-ti fie frica.”
yt:X7bhCjUWW1M
Exista oameni care se pierd in multime. Si cei care-si urmeaza instinctele.

Toate clipurile sunt insotite de muzica binecunoscutului artist britanic de muzica grime, Skepta.

Discutand despre cum a putut avea atat de mult sens acest parteneriat, Eva Green a spus „Cand ma gandesc la Jaguar, ma gandesc la puterea si eleganta animalului. Aceste masini sunt atat de frumoase si de puternice, la fel ca felina mea de companie.”

Fiona Pargeter, directorul experienta clienti Jaguar Land Rover, comenteaza: „Aceste clipuri evidentiaza prezenta speciala a unui vehicul Jaguar. Spiritul increzator si independent al Evei reprezinta perfect imaginea marcii.”

Brian Fraser, directorul de creatie Spark44 a spus, „Ideea de baza este ca un Jaguar este diferit si ca persoanele care apreciaza Jaguar sunt diferite. Nu urmeaza turma.”

Campania a fost creata de Spark44, agentia publicitara Jaguar Land Rover. Clipurile au fost regizate de Chris Palmer prin Gorgeous, iar fotografiile statice au fot realizate de Gary Bryan.EXPLORATI MODELELE JAGUAR
EXPLORATI VEHICULELE JAGUAR
yt:qi4cR8jT03Q
Eva Green discuta despre individualism, automobile si feline salbatice.
MAI MULTE POVESTI
F-PACE – SUV-UL PERFORMANT DE LUX
SUV-ul Jaguar se remarca prin stilul si functionalitatea neconventionale. Designerii si inginerii care au conceput modelul F-PACE descriu sursele lor de inspiratie.
AFLATI MAI MULTE
PRIMA GAMA DE MODELE SPORTIVE JAGUAR CU TRACTIUNE INTEGRALA
Cele mai frumoase drumuri din Tara Galilor au reprezentat locatia perfecta pentru testarea celor 5 modele performante Jaguar cu tractiune integrala - XJ, XF, F‑TYPE, XE si F‑PACE.
AFLATI MAI MULTE
FACETI CUNOSTINTA CU GAMA DE LIMUZINE JAGUAR
Jaguar prezinta cele 3 limuzine ale sale strans inrudite, care satisfac toate cerintele.
AFLATI MAI MULTE