VEDETI CUM VI SE POTRIVESTE MODELUL I-PACE

Descoperiti Go I-PACE - noua aplicatie Jaguar, si experimentati cum este viata la volanul modelului I-PACE.

In momentul lansarii, I-PACE a reprezentat primul SUV electric Jaguar si a insemnat viziunea noastra cu privire la un viitor curat, sigur si sustenabil al modelelor pe care le producem. Directorul de design Jaguar, Ian Callum, considera ca vehiculul electric reprezinta viitorul, asa ca nu este pentru nimeni o surpriza ca acestea sunt tot mai des intalnite pe sosele.


Pentru multi dintre noi decizia de achizitie a unui vehicul electric este una importanta si necesita o analiza atenta. Intelegerea modului de utilizare a unui vehicul electric este un factor decisiv si reprezinta o parte importanta a procesului de decizie. Aici intervine rolul Go I-PACE.

Go I-PACE este o aplicatie inteligenta care va permite sa experimentati viata ca sofer la bordul modelul I-PACE, inainte chiar de a va urca la volan.

Chiar daca model I-PACE are o autonomie maxima de 470 km*, ceea ce inseamna ca 98% dintre calatoriile din UK ar putea fi efectuate utilizand numai o parte din sarcina bateriei, autonomia este specifica stilului de condus si traseelor parcurse de fiecare sofer. Go I-PACE a fost proiectat pentru a identifica si utiliza exact acest tip de informatii. Prin colectarea si analizarea datelor in timp ce va aflati la volan, Go I-PACE calculeaza date statistice importante, cum ar fi autonomia bateriei, si le afiseaza pe dispozitivul dvs. mobil, oferindu-va o imagine clara a modului de exploatare a modelului I-PACE.


Go I-PACE nu ofera doar informatii privind autonomia, ci si alte informatii privind exploatarea unui vehicul electric, cum ar fi economiile potentiale pe care le-ati putea face daca treceti la un vehicul electric, locatia celei mai apropiate statii de incarcare si frecventa cu care trebuie sa incarcati bateria.Go I-PACE functioneaza utilizand serviciul de localizare a dispozitivului dvs. mobil, pentru a inregistra fiecare calatorie in parte. Datorita tehnologiei sale avansate, aplicatia poate chiar face diferenta intre diferite mijloace de transport, pentru a se asigura ca informatiile pe care le utilizeaza sunt exacte.


O alta statistica importanta furnizata de Go I-PACE pe baza datelor calatoriilor este economia pe care o puteti face daca optati pentru un model I-PACE. Suma este calculata pornind de la costul combustibilului si energiei electrice din surse acreditate si consumul curent de combustibil al vehiculului dvs., astfel incat este adaptat perfect la cerintele dvs.
Go I-PACE functioneaza utilizand serviciul de localizare a dispozitivului dvs. mobil, pentru a inregistra fiecare calatorie in parte. Datorita tehnologiei sale avansate, aplicatia poate chiar face diferenta intre diferite mijloace de transport, pentru a se asigura ca informatiile pe care le utilizeaza sunt exacte.

O alta statistica importanta furnizata de Go I-PACE pe baza datelor calatoriilor este economia pe care o puteti face daca optati pentru un model I-PACE. Cifra este calculata pornind de la costul combustibilului si energiei electrice din surse acreditate si consumul curent de combustibil al vehiculului dvs., astfel incat este adaptata perfect cerintelor dvs.

Daca doriti sa gasiti statiile de incarcare, harta interactiva Go I-PACE va permite si cautarea acestora pe un anumit traseu sau intr-o anumita zona, de exemplu in apropierea locului de munca sau salii de sport.

Ca parte a imaginii reale oferite de Go I-PACE cu ajutorul informatiilor privind calatoriile pe care le efectuati, veti putea, de asemenea, sa vedeti cata energie ati consuma intr-o calatorie si cate incarcari ar fi necesare pentru a parcurge numarul de kilometri efectuati intr-o saptamana. Aplicatia inteligenta prezinta si cate ocoliri ar fi necesare pentru a opri in vederea incarcarii pe traseu, daca este cazul.

Descarcati GO I-PACE


Aplicatia Go I-PACE poate fi descarcata din urmatoarele magazine de aplicatii iOS. Utilizarea este gratuita si nu necesita inregistrare.

- Marea Britanie: https://itunes.apple.com/gb/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Germania: https://itunes.apple.com/de/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Spania:https://itunes.apple.com/es/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Portugalia: https://itunes.apple.com/pt/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Italia: https://itunes.apple.com/it/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Olanda: https://itunes.apple.com/nl/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8


In curand aplicatia va fi disponibila in magazinul Google Play si in alte magazie de aplicatii iOS.

  • Consum de combustibil: N/A. Emisii de CO2: 0 (g/km). Autonomie EV: maximum 470 km. Valorile autonomiei vehiculului electric au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat. Autonomia reala variaza in functie de starea vehiculului si bateriei, traseul real, conditiile de deplasare si stilul de condus. Valorile autonomiei vehiculului electric au la baza sistemul WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial), un procesul nou, implementat din 2017, care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.