DESPRE JAGUAR
LEADERSHIP INOVATOR PROIECTAND VIITORUL JAGUAR




Dr Ralf Speth, CEO Jaguar Land Rover
Inovatia este a doua natura pentru Dr Ralf Speth.

Numit in functia Chief Executive Officer pentru Jaguar Land Rover in data de 18 februarie 2010, acesta a supervizat o evolutie remarcabila a companiei care a inregistrat o crestere a vanzarilor, peste 8000 de noi locuri de munca si lansari de inalta rezonanta, precum noul Jaguar XJ sau etalonul F‑TYPE.

Un impatimit declarat al masinilor, el conduce un Jaguar XFR si detine un model E‑Type clasic. Mare parte a succesului sau se datoreaza interesului pe care Dr Speth il manifesta asupra fiecarei componente a companiei – nu doar masinile, ci intregul proces de functionare a organizatiei.

“Ma gandesc la modul in care ne stabilim procesul de functionare, cum proiectam cercetarea si productia, cum gandim instructia, planurile de recrutare, dezvoltarea abilitatilor personale. Si, de asemenea, cum ne stabilim relatiile cu reteaua de dealeri si, intr-un final, cu clientii nostri.”

Vede aceasta abordare ca pe o cheie a succesului – sa creeze valoare si inovatie pentru a genera un castig economic, astfel incat o noua investitie in inovatie sa fie justificata – un cerc virtuos perfect.

“Devenim o prezenta tot mai globala, dezvoltam noi produse, investim in tehnologii multiple si diverse in multe zone diferite.”

Cu o diploma in Inginerie Economica, obtinuta la Universitatea Rosenheim din Germania, el detine titlul de Doctor in Inginerie. Are, de asemenea, functia de Industrial Professor la Universitatea din Warwick.


“Inovatia in design, inginerie si tehnologie se afla la baza afacerii noastre”
 

DR. RALF SPETH
CEO, Jaguar Land Rover

CONFIGURATOR
Pentru a configura un Jaguar perfect pentru dumneavoastra
CONTACTATI-NE
Contact us for Jaguar customer help or general enquires
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere