PIESE JAGUAR HERITAGE
O LUME PLINA DE NOI POSIBILITATI

Pentru a asigura originalitatea modelului E-type, pentru acest clasic prestigios sunt disponibile acum 30 de panouri de caroserie. Recreate utilizand tehnologia moderna 3D CAD, toate piesele reprezinta reproduceri exacte ale modelului E-type din prima serie.

ORIGINALITATEA RECREATA

Modelul E-type este unic in lume - din motive intemeiate! Originalitatea adevarata nu accepta compromisuri. Stabileste standarde pe care ceilalti le urmeaza. De aceea atat de multi detinatori de E-type au incredere in piesele originale Jaguar Heritage, pentru a mentine autenticitatea unuia dintre cele mai originale modele din lume.

RETEHNOLOGIZAT — REPROIECTAT — REPRODUS

Pentru o redare completa si exacta a prestigiosului E‑type, tehnicienii si inginerii Jaguar experimentati au utilizat tehnologie de scanare moderna pentru a reda in format digital 3D toata structura modelului original E-type din prima serie. Scanarile foarte exacte au fost salvate in imagini CAD, pentru a crea un model virtual complet si a asigura alinierea perfecta a panourilor. Si, spre deosebire de panourile neoriginale, panourile fabricate de noi sunt vopsite electrostatic, pentru a asigura rezistenta la coroziune.

RENASTEREA UNUI JAGUAR

Cele mai noi tehnologii pentru modelele Jaguar clasice.

VIZITATI SITE-UL HERITAGE PARTS
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere