PIESE ORIGINALE

Oferim piese pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga si dorim sa oferim cel mai ridicat nivel al serviciilor si piese originale de calitate clientilor care detin modele ce nu se mai fabrica de cel putin 10 ani. Toate piesele sunt fabricate conform specificatiilor exacte Jaguar, de catre furnizorii originali, daca este posibil, conform schitelor originale Jaguar si cu scule care asigura autenticitatea acestora.

Piesele originale pentru vehicule clasice nu reprezinta doar reproduceri. Acestea sunt recreari exacte ale pieselor originale, proiectate la cele mai mici tolerante de catre artizani pasionati de modelele clasice Jaguar. Pasiunea pentru masini si valoarea acestora asigura precizie, autenticitate si o valoare unica fiecarei piese componente.

Cu sistemul multimedia Jaguar Classic, trecutul intalneste viitorul.

Fascinatia noastra pentru trecut nu inseamna ca nu ar trebui sa privim catre viitor in vederea imbunatatirii experientei de detinere si de condus a unui model clasic Jaguar.

De aceea va prezentam sistemului multimedia Jaguar Classic, in ton cu interiorul modelelor clasice Jaguar, dar echipat cu tehnologie moderna, precum radio DAB, conectivitate Bluetooth™, ecran tactil cu diagonala de 3,5”, integrare smartphone si sistem de navigatie prin satelit. Dispune de finisaj negru sau cromat, pentru a completa perfect interiorul modelului dvs. Jaguar.

Sunt incluse sigla Jaguar din aur de 24 de carate, creata de faimosul metalurg Fattorini, sigla E‑type realizata utilizand tehnica moderna de scanare 3D si tehnologia CAD, accesorii clasice si imbunatatiri precum anvelope Pirelli P-Zero XJ220 si lichide Castrol.

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.

AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere