HERITAGE TRUST
JAGUAR HERITAGE TRUST, CONTINUAREA LEGENDEI

Jaguar Heritage Trust ajuta la conservarea trecutului glorios al Jaguar Cars Ltd. Pe langa intretinerea colectiei valoroase de vehicule istorice, divizia Trust este responsabila de pastrarea arhivei impresionante de documente oficiale, artefacte si date aferente unora dintre cele mai apreciate modele Jaguar realizate vreodata.

OBIECTIVUL NOSTRU

Infiintata in anul 1983, divizia Jaguar Daimler Heritage Trust este o organizatie caritabila cu scop educational. Obiectivul sau este de a conserva trecutul glorios al Jaguar Cars Limited si al tuturor marcilor asociate disparute intre timp, cum ar fi Swallow, SS, Daimler si Lanchester. Obiectivul principal al diviziei Trust este de a colecta si conserva vehicule si artefacte ale trecutului si prezentului, care au legatura cu si reflecta istoria, dezvoltarea industriala si impactul social al Jaguar si companiilor asociate.

DAM VIATA LEGENDELOR

Divizia Trust conserva o selectie de peste 140 de vehicule istorice, care pot fi admirate la evenimente din toata Europa, cu o expozitie permanenta la Coventry Transport Museum si la British Motor Museum de la Gaydon, ambele locatii aflate in UK.

CERTIFICARE
Oferim certificate de origine (contra unei taxe) proprietarilor de modele clasice Jaguar si Daimler, pe baza datelor de productie originale.
PROBLEME DE TAXARE
Putem furniza seria de sasiu, pentru a ajuta la identificarea vehiculelor excluse de la plata accizelor in UK.
BIBLIOTECA DE FOTOGRAFII
O colectie uriasa, de peste 30.000 imagini de arhiva. Pot fi furnizate copii imprimate la calitate ridicata sau in format digital, utilizate in scop comercial sau personal.
CERCETARE PERSONALA
Cercetatorii ne pot vizita pentru a consulta sau studia arhivele cu materiale originale, cu programare prealabila.
VIZITATI SITE-UL JAGUAR HERITAGE TRUST
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere