PIESE JAGUAR CLASSIC
PIESE JAGUAR CLASSIC

Prin oferirea de piese originale Jaguar pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese Jaguar Classic este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.

Toate piesele sunt fabricate conform specificatiilor exacte Jaguar, de catre furnizorii originali, acolo unde este posibil. In plus, sunt utilizate sculele si schitele originale Jaguar, pentru a asigura autenticitatea pieselor.

ISTORIA RESCRISA

Piesele de caroserie originale Jaguar Classic nu sunt doar copii – sunt identice. La fel ca piesele originale si respectand traditia Jaguar.

AFLATI MAI MULTE
STOC GENEROS

Jaguar Classic Parts stocheaza piese de schimb, accesorii si consumabile pentru urmatoarele modele Jaguar si Daimler: X300 (6 si 12 cilindri), XJS, XJ12 seria 3, XJ6, XJ8 (X308) si XJ12 XJ40 (XJ81) si Daimler Limousine pana in 1992, iar in 2015 la programul Classic Parts a fost adaugat modelul XK8/R (X100).

ARTICOLUL ORIGINAL

Sustinand prezenta Jaguar pe plan mondial, Jaguar Classic Parts ofera cataloage in mai multe limbi si un sistem de comanda online care include peste 22.000 de repere, alaturi de informatii despre diagrame, inlocuiri si aplicabilitatea in functie de model.

Obiectivul Jaguar Classic Parts este de a asigura acelasi nivel ridicat al serviciilor si produsele originale de calitate de care se bucura proprietarul unui model nou Jaguar. Utilizand piese originale Jaguar, achizitionate direct de la Jaguar, proprietarii modelelor mai vechi se pot bucura pentru mai mult timp de vehicul, cu siguranta ca toate piesele de precizie vor functiona cat mai eficient posibil.

VIZITATI SITE-UL CLASSIC PARTS
Trimiteti-mi informatii
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere