F‑TYPE BRITISH DESIGN EDITION

Designerii Jaguar au ridicat stacheta designului modern dedicat automobilelor sport specific britanic.

MAI IMPRESIONANT, MAI INCITANT, MAI BRITANIC

Recunoscut la nivel global ca un exponent al designului contemporan si castigator al premiului anual pentru design auto, modelul F-TYPE este acum disponibil in echiparea British Design Edition, atat in varianta coupé, cat si cabrio. Pornind de la modelul F‑TYPE „S”, poate fi rosu, alb sau albastru (ori negru, daca doriti).

MODIFICARI SUBTILE, CULORI SPECIALE

Micile modificari se cumuleaza. F-TYPE British Design Edition este echipat cu difuzor fata negru lucios, fuste laterale si difuzor spate in culoarea caroseriei, iar modelul coupé dispune de spoiler fix. Si rotile sunt mai mari – 20 inch, cu un finisaj specific si etrieri de frana rosii. Siglele subtile alb-negru cu detalii Union Jack decoreaza grila de radiator si hayonul.

UN HABTACLU DISCRET

Habitaclul este imbunatatit, cu accente subtile precum pielea jet, ornamentele din fibra de carbon in loc de aluminiu si inscriptii British Design Edition pe consola centrala si scaunele sport. Pentru un plus de functionalitate, modelul cabrio dispune de un spatiu de depozitare mai mare cu 8 litri fata de modelele anterioare.

EMOTIE SI LA INTERIOR

„F-TYPE este un model sportiv care incita simturile, cu un aspect impresionant specific, dar si foarte britanic. Crearea modelului British Design Edition ne-a permisa sa imbunatatim subtil aspectul F‑TYPE, atat la interior, cat si la exterior.”

Ian Callum, director de design Jaguar

MAI MULT DECAT DESIGN

In timp ce designerii Jaguar au imbunatatit estetica modelului F‑TYPE, iniginerii au imbunatatit partea tehnica. Aplicatiile InControl va permit sa interactionati de la distanta cu vehiculul, cu ajutorul smartphone-ului sau Apple Watch. Sistemul Audio a fost actualizat cu 2 sisteme Meridian. Insa cel mai important lucru este inima automobilului, un motor V6 supraalimentat de 3,0 litri, ce dezvolta 380 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 trepte, cu tractiune spate sau integrala si sistem de franare imbunatatit.

ACCESATI GALERIA
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere