F‑TYPE PROJECT 7

Imbinarea intre designul clasic si tehnologia moderna a permis realizarea celui mai rapid Jaguar de pana acum.

JAGUAR IN FORMA SA CEA MAI PURA

F‑TYPE Project 7 este un vehicul sport de colectie, fabricat in numai 250 de exemplare. Este cel mai rapid si mai puternic model Jaguar de pana acum, capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3,8 secunde si sa atinga o viteza maxima de 300 km/h. Proiectat de divizia de vehicule speciale Jaguar (SVO), are un singur obiectiv – placerea de a conduce.

INSPIRATIA PENTRU DESIGN

Project 7 a fost inspirat de trecutul nostru competitional glorios. Numele sau este inspirat de cele 7 victorii Jaguar la faimoasa cursa de 24 de ore de la Le Mans. 3 dintre aceste victorii istorice au fost asigurate de modelul D-type, simbolul anilor 1950, care a implinit de curand 60 de ani. Sarcina designerilor Jaguar a fost de a realiza un D-type al timpurilor noastre. F‑TYPE Project 7 este rezultatul extraordinar.

TEHNOLOGIA MODERNA SE IMBINA CU FORMELE CLASICE

In cazul modelului Project 7, designul prestigiosului D-type a fost imbinat cu cel al modernului F‑TYPE, care la randul sau a castigat premiul anual pentru design auto. In timp ce elementul de design cu cea mai evidenta inspiratie retro este protuberanta din spatele capului soferului, formele fluide fac trimitere directa la modelul D-type.

yt:sGBMSLvggqA
EMOTIE SI LA INTERIOR

„Conceptul Project 7 surprinde esenta succesului Jaguar in competitii, in cea mai pura forma. Este o imbinare extraordinara intre pasiune, spirit de echipa si procesul de design in sine. Este un adevarat Jaguar... Este un nou clasic!”

Cesar Pieri, manager design avansat Jaguar

UN NOU SIMBOL

Project 7 a fost prezentat initial in varianta monopost deschis la Goodwood, in 2014. De atunci, pe langa adaugarea unui scaun suplimentar si plafonului, au fost utilizate cele mai noi tehnologii pentru a face automobilul cat mai aerodinamic posibil. Rezultatul final, dupa cum pot vedea cei 250 de proprietari privilegiati, este un concentrat al tehnologiei auto moderne.

TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere