FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA

Crearea de automobile elegante si speciale este o arta la fel de rara ca aparitia acestora. Faceti cunostinta cu designerii Jaguar.

DESIGN VALOROS, RECUNOSCUT PE PLAN INTERNATIONAL

Un Jaguar nu este doar un automobil sportiv. Chiar si in stationare prezenta sa trebuie sa starneasca admiratie. Premiata de-a lungul timpului pentru realizarile sale impresionante, echipa de design Jaguar este considerata ca fiind printre cele mai bune din lume.

IAN CALLUM, RDI
Director de design, Jaguar

Recunoscut ca unul dintre cei mai buni designeri auto din lume, Ian conduce echipa de design Jaguar din 1999, consolidandu-si pozitia de creator de automobile rapide si elegante. De la conceptul C-XF si pana la noul F-PACE, Ian a creat un limbaj de design sinonim cu luxul si performantele.

Ian si-a consolidat cariera stralucita la studiourile de design Ford, TWR si Aston Martin, unde a dezvoltat modelele DB7, DB9 si Vanquish.
JULIAN THOMSON
Director, design avansat

Julian este responsabil de directia in care se indreapta designul Jaguar. A fost unul dintre pilonii importanti care a stat la baza renasterii designului gamei de modele Jaguar, cum ar fi XK, XF, XJ, F‑TYPE si recent lansatul XE.

Julian conduce o echipa de 25 de designeri apartinand grupului pentru design avansat, care exploreaza cum ar arata productia vehiculelor peste 10 ani si expun temele de design si tehnologiile viitoare Jaguar.
WAYNE BURGESS
Director studio de productie si SVO

Wayne conduce echipa de design responsabila de toate modelele de serie Jaguar, inclusiv F-PACE si XE lansate recent, precum si de modelele XF, F‑TYPE si XJ.

Wayne a lucrat la Aston Martin Lagonda, alaturi de Ian Callum. Colaborand strans cu Ian, a proiectat exteriorul modelului Aston DB9 si a creat conceptul de design initial a ceea ce urma sa devina Aston Vantage.
ALISTER WHELAN
Director de creatie, design interior

Rolul lui Alister este de asigura coerenta designului interiorului tuturor modelelor Jaguar. Prima sa realizare a fost conceptul XKR-Coupé si a fost responsabil de designul interiorului conceptului C-XF si al modelelor XF si F‑TYPE.

Alister a coordonat designul de productie al modelului F‑TYPE Coupé, studiul de productie al supercarului hibrid C‑X75, conceptul F‑TYPE Project 7 si, cel mai recent, noul SUV performant Jaguar F‑PACE.
ADAM HATTON
Director de creatie, design exterior

Adam si-a inceput colaborarea cu Jaguar in 1998, odata cu primul concept F‑TYPE. Apoi s-a ocupat de exteriorul apreciatului C-XF, precum si de cel al prestigioasei limuzine de lux XJ.

Ca lider pentru designul exterior, Adam a jucat un rol fundamental in crearea formelor impresionante specifice platformei inteligente din aluminiu Jaguar, de care beneficiaza moile modelele XE si XF si sportivul F-PACE.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere