PARTENERIATE SI COLABORARI

Pasiunea Jaguar pentru design nu se limiteaza exclusiv la domeniul auto. Jaguar foloseste drept sursa de inspiratie toate domeniile si disciplinele, colaborand cu designeri care impartasesc aceeasi pasiune pentru inovatie si dezvolta tehnologii de varf.

O CONCEPTIE DE DESIGN MAI DIVERSIFICATA

O gama de pantofi pentru condus. O cursiera pentru Turul Frantei. Un ceas superb. Acestea sunt numai cateva dintre proiectele in care au fost implicati recent designerii Jaguar. Pasiunea noastra chiar nu cunoaste margini, asa ca unde ne va duce viitorul? Puteti afla chiar aici.

DESIGNUL JAGUAR LA SEUL
Pentru a marca lansarea noului XJ, Jaguar a deschis evenimentul „Rare Design Studio” care a avut loc la Seul. Ca partea a evenimentului foarte popular dedicat designului, care a prezentat trecutul, prezentul si viitorul marcii, directorul de design Ian Callum a sustinut primul „Curs de master pentru design Jaguar”, dedicat studentilor si designerilor auto in devenire.
AFLATI MAI MULTE
O APROFUNDARE A DESIGNULUI AUTO CU IED DIN TORINO
In 2016 Jaguar a colaborat cu Institutul European de Design (IED) din Torino, Italia, pentru a sustine primul curs de master in domeniul designului interiorului automobilelor si experientei utilizatorilor. Noul curs va adopta perspectiva mai putin intalnita de a plasa in centrul atentiei utilizatorul, punctul de plecare pentru realizarea interiorului fiind acesta, nu exteriorul automobilului.
AFLATI MAI MULTE
REVISTA WALLPAPER* SI JAGUAR CELEBREAZA DESIGNUL DE PRESTIGIU
Angajamentul Jaguar fata de designul extraordinar a inspirat o expozitie in colaborare cu revista Wallpaper*, destinata pasionatilor de design. Expozitia intitulata Handmade a avut loc la Londra si a avut drept subiect cele mai semnificative creatii contemporane. Jaguar a colaborat cu designerii si a reprezentat o sursa de inspiratie pentru o serie de proiecte extraordinare.
AFLATI MAI MULTE
BREMONT CREEAZA UN CEAS E-TYPE PENTRU ORICE SITUATIE
Usorul E-type este unul dintre cele mai exclusive si mai frumoase automobile realizare vreodata. Jaguar a colaborat cu Bremont, un producator de ceasuri britanic celebru, pentru a crea un ceas exclusiv, care reflecta liniile pure si bordul original ale modelului E-type. Chiar si cureaua este realizata din cea a tapiteriei modelului E-type.
AFLATI MAI MULTE
VITEZA MAXIMA CU OLIVER SWEENEY
Colaborarea dintre Jaguar si producatorul britanic de pantofi Oliver Sweeney a avut drept sursa de inspiratie modelul Jaguar F‑TYPE. Folosind materiale utilizate la F-TYPE, cum ar fi fibra de carbon si pielea nubuc, precum si elemente de design preluate direct de la automobilele sportive, Oliver Sweeney a creat impreuna cu Jaguar cei mai performanti pantofi pentru condus.
AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere