CEAS BREMONT INSPIRAT DE MODELUL E‑TYPE

Exactitatea prelucrarii si designul extraordinar au creat un ceas care celebreaza cel mai frumos automobil din lume.

UN CEAS PROIECTAT PENTRU A COMPLETA UN SIMBOL

Prestigiosul E-type este adesea apreciat ca fiind cel mai frumos automobil realizat vreodata. In 1963, Jaguar a planificat realizarea unui numar de 18 modele cu o caroserie speciala, din aluminiu – dar numai 12 au fost realizate. 50 de ani mai tarziu, am decis sa le realizam pe ultimele 6.

Pentru a sarbatori evenimentul, am colaborat cu producatorul britanic de ceasuri Bremont, pentru a realiza 6 ceasuri extraordinare – unul pentru fiecare client.

DETALII DE DESIGN INSPIRATE DE E-TYPE

Cronometrul Bremont creat pentru Jaguar se remarca printr-o multitudine de elemente de design preluate de la modelul E-type. Printre acestea, cadranul negru are la baza designul turometrului modelului E-type, iar acele amintesc de cele ale vitezometrului. Butonul este gravat cu modelul anvelopelor de curse retro Dunlop care echipau modelele cu caroserie din aluminiu. Cureaua este realizata din aceeasi piele Connolly utilizata pentru tapiterie. Si fiecare ceas are asociate seriile de motor si de sasiu ale automobilului cu care face pereche.

EMOTIE SI LA INTERIOR

„Cumulate, aceste detalii de design confera o impresie vizuala care face trimitere directa la modelul E-type. Acest ceas arata foarte bine atunci cand il purtati la volan – ca si cum ar fi fost proiectat impreuna cu masina, in anii 60.”

Ian Callum, director de design Jaguar

TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere