VEHICULE SPECIALE

Lux, performante si tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru a crea modele Jaguar speciale.

Performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare. Divizia de vehicule speciale este vitrina tehnologica Jaguar si realizeaza modele exclusiviste si emblematice, care poarta sigla SV, editii in numar limitat de exemplare, destinate colectionarilor si proiecte speciale.

Stabilind standardul in materie de personalizare a vehiculelor, divizia de vehicule speciale se ocupa si de o serie de lucrari care ofera o gama extinsa de modificari ale vehiculelor, de la gama de culori premium SV, la modelele specifice SV.

FABRICILE JAGUAR

Divizia SVO se afla la noul centru tehnic Jaguar, in care am investit 20 de milioane £, situat in Warwickshire, Anglia. Aceasta fabrica de productie specializata reprezinta centrul de excelenta Jaguar Land Rover, in care lucreaza o echipa de 200 de specialisti in domeniul auto. Sediul SVO, cu o suprafata de 20.000 m2, dispune de 40 de standuri de verificare tehnologice si de o vopsitorie ultramoderna.

F-PACE SVR
CEL MAI PERFORMANT SUV

Noul SVR preia in intregime caracteristicile de lux si functionalitatea modelului F-PACE standard si da frau liber adevaratului potential sportiv al vehiculului. Motorul V8 supraalimentat de 5,0 litri, aerodinamica avansata si componentele axate pe cresterea performantelor permit acestui model sa fie cel mai rapid F-PACE de pana acum.

EXPLORATI ACEST MODEL
XE SV PROJECT 8
CEL MAI PERFORMANT JAGUAR DE PANA ACUM

Proiectata pentru a fi cea mai incitanta limuzina sportiva din lume, Project 8 este echipata cu legendarul motor Jaguar V8 supraalimentat - dar viteza sa nu se datoreaza exclusiv puterii extraordinare. Aerodinamica inspirata din motorsport, utilizarea pe scara larga a fibrei de carbon si caroseria usoara, din aluminiu, asigura acestui model Jaguar o agilitate de cel mai inalt nivel.

EXPLORATI ACEST MODEL
SERVICII SV
GAMA DE CULORI PREMIUM SV
Cele mai noi tehnologii de vopsitorie, finisajele premium si cea mai buna calitate de fabricatie se imbina pentru a realiza cele mai speciale vehicule.
EXPLORATI TEHNOLOGIILE DE VOPSITORIE
SV BESPOKE
Echipa SV Bespoke ofera o gama diversificata de optiuni pentru personalizarea culorii vehiculului, inclusiv un serviciu complet de „potrivire cu mostra”.
AFLATI MAI MULTE DE LA DEALERUL LOCAL
CENTRELE SPECIALIZATE SVO

Centrele specializate SVO sunt o destinatie foarte importanta pentru cei care doresc sa experimenteze indeaproape modelele SVO si sa discute cu echipa de experti SVO.

VEHICULELE DE TEST
Doriti sa testati un model Jaguar SV? Centrele specializate SVO ofera acces la capodoperele Jaguar SV, cu vehicule disponibile pentru teste.
CUNOSTINTE DE SPECIALITATE
Datorita cunostintelor complexe despre produse, echipa de specialisti in vanzari SV este partenerul perfect, care va ajuta sa configurati un model Jaguar cu totul special.
TEHNICIENI SPECIAL INSTRUITI
Modelele SV sunt foarte speciale si au nevoie de o atentie de specialitate pe masura. De aceea, in centrele specializate SV lucreaza numai cei mai experimentati tehnicieni Jaguar calificati. Tehnicienii centrelor specializate SV au parte de instruire imbunatatita, pentru ca vehiculul dvs. sa beneficieze de cea mai mare atentie.
LOCALIZATI UN SPECIALIST SV

Dupa introducerea codului postal, selectati „Centre specializate SV” din filtrul aflat in dreptul meniului de servicii.

CAUTATI UN SPECIALIST SV IN APROPIERE
SV PE INSTAGRAM

Pentru ultimele imagini, videoclipuri si relatari cu privire la #JaguarSV, cele mai speciale modele Jaguar din lume, urmariti @JaguarSV.

EXPLORATI SV PE INSTAGRAM
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Jaguar perfect pentru dumneavoastra
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere