VEHICULE SPECIALE (SVO)

Lux, performante si tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru a crea modele Jaguar speciale.

SVO ofera modele speciale, editii limitate destinate colectionarilor si vehicule cu echipare diferita. Toate modelele SVO se remarca prin cele mai performante solutii Jaguar in materie de performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare.

CENTRUL TEHNIC SVO

Divizia SVO se afla la noul centru tehnic Jaguar, in care am investit 20 de milioane £, situat in Warwickshire, Anglia. Aceasta fabrica de productie specializata reprezinta centrul de excelenta Jaguar Land Rover, in care lucreaza o echipa de 200 de specialisti in domeniul auto. Sediul SVO, cu o suprafata de 20.000 m2, dispune de 40 de standuri de verificare tehnologice si de o vopsitorie ultramoderna.

f-pace svr
CEL MAI PERFORMANT SUV

Noul SVR preia in intregime caracteristicile de lux si functionalitatea modelului F‑PACE standard si da frau liber adevaratului potential sportiv al vehiculului. Motorul V8 supraalimentat de 5,0 litri, aerodinamica avansata si componentele axate pe cresterea performantelor permit acestui model sa fie cel mai rapid F‑PACE de pana acum.

EXPLORATI ACEST MODEL
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
CEL MAI PERFORMANT MODEL F‑TYPE

Cu o acceleratie de la 0 - 100 km/h in 3,7 secunde, modelul F‑TYPE SVR este proiectat pentru a dezvolta o putere extraordinara si a atinge o viteza maxima de 322 km/h. Aerodinamica modificata, aripa deportanta activa spate, realizata din fibra de carbon, si tractiunea integrala inteligenta se imbina pentru a permite un control deplin asupra automobilului, indiferent de conditiile de deplasare.

EXPLORATI ACEST MODEL
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Proiectata pentru a fi cea mai incitanta limuzina sportiva din lume, Project 8 este echipata cu legendarul motor Jaguar V8 supraalimentat - dar viteza sa nu se datoreaza exclusiv puterii extraordinare. Aerodinamica inspirata din motorsport, utilizarea pe scara larga a fibrei de carbon si caroseria usoara, din aluminiu, asigura acestui model Jaguar o agilitate de cel mai inalt nivel.

EXPLORATI ACEST MODEL
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Jaguar perfect pentru dumneavoastra
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere