NOUL JAGUAR F‑PACE SVR

Va prezentam cel mai performant SUV Jaguar, cu motor V8 supraalimentat şi agilitate sportiva.

EXPLORATI PERFORMANTELE

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
Minim 260

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km
Minim 11,4

CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar F-PACE perfect, utilizati configuratorul.
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.
VEHICULE SPECIALE
Lux, performante si capabilitate la cel mai inalt nivel
PERFORMANTE
TOTUL IN NUMELE PERFORMANTEI

Oferind performante, agilitate si dinamism de neegalat, modelul F-PACE SVR este varful gamei de modele pe care o reprezinta.

F-PACE SVR SPECIFICATII
EXPLORATI SPECIFICATIILE
<b>MOTOR</b>

5,0 litri


Inima modelului F‑PACE SVR este puternicul motor Jaguar V8 supraalimentat, de 5,0 litri.
<b>PUTERE MAXIMA</b>

550 CP (405 kW)


Cei 550 CP (405 kW) garanteaza o experienta de condus incitanta, de fiecare data cand va urcati la volan.
<B>CUPLU MAXIM</b>

700 Nm (516lb-ft)


F‑PACE SVR ofera un cuplu motor imbunatatit, de pana la 700 Nm (516 lb-ft).
<b>0-100KM/H</b>

4,0 secunde


Datorita celei mai noi tehnologii – inclusiv functia de lansare dinamica – modelul F‑PACE SVR poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4,0 secunde.
EXTERIOR
EXTERIOR

Designul modelului F-PACE SVR include prize de aer mai mari, prize de aer pe capota motorului, prize de aer laterale si spoiler spate - care permit cresterea fortei de apasare si reducerea rezistentei la inaintare. Rezultatul: performante si manevrabilitate imbunatatite.

ACCESATI GALERIA
INTERIOR
INTERIOR

Aspectul asertiv al modelului F-PACE SVR este completat de utilitatea habitaclului. De la scaunele fata si spate Performance, cu tapiterie din piele semi-anilina, la volanul nou si Pivi Pro, sistemul multimedia intuitiv de la bord*. Functionalitatea unui SUV si stilul unui model sportiv.

ACCESATI GALERIA
PRIZE DE AER MARITE
Bara fata noua sporeste aspectul sportiv si impozant, iar prizele de aer marite asigura racirea motorului V8 supraalimentat. Grila negru lucios, cu rama specifica gri satinat si sigla SVR, completeaza aspectul.
SCAUNE PERFORMANCE
Conectati-va la modelului F‑PACE SVR din momentul in care va asezati pe scaunele Performance, cu tapiterie din piele moale Windsor si velur sau din piele semi-anilina. Scaunele incalzite fata si spate dispun de sigla SVR si de un model perforat specific.
VOLAN
Volanul SVR, imbracat in piele, cu loc pentru degetul mare si aspect sportiv imbunatatit, dispune de cusatura specifica, de culoare Flame Red si Light Lunar, plus sigla SVR. Cu afisajul interactiv pentru sofer, cu diagonala de 12,3” al sistemului Pivi Pro, care ofera informatii usor lizibile.
GAMA DE CULORI PREMIUM SV

Pentru a imbunatati si mai mult individualitatea si aspectul modelului Jaguar, alegeti o vopsea ultra lucioasa, mata satinata sau cu efect special, din gama de culori premium SV.

CONFIGURATOR
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
CONFIGURATOR

Utilizati configuratorul pentru a explora optiunile de design si a realiza modelul F‑PACE SVR perfect pentru dvs.

CONFIGURATOR
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar F-PACE perfect, utilizati configuratorul.
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.
VEHICULE SPECIALE
Lux, performante si capabilitate la cel mai inalt nivel

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Vizualizati valorile WLTP
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

*Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.