F‑TYPE SVR COUPÉ

Cu un motor de 575 CP, F‑TYPE SVR a fost proiectat pentru putere pura, performante si o viteza maxima de 322 km/h.

PUTERE MAXIMA
575 CP
 
ACCELERATIE
0-100km/h in 3,7 secunde
 
VITEZA MAXIMA
322km/h

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
BROSURI SI OFERTE GENERALE
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASESTE UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Divizia de vehicule speciale Jaguar (SVO) este autoarea celor mai performante modele Jaguar: performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare. Cel mai nou produs realizat de centrul modern SVO este F‑TYPE SVR - cel mai puternic model din gama F‑TYPE.

Motorul V8 de 5,0 litri echipat cu un compresor cu 2 rotoare accelereaza instantaneu si asigura performante excelente la toate regimurile de turatie. Tineti-va bine - acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3,7 secunde, iar viteza maxima este de 322 km/h*.

*La inlocuirea spoilerului spate din fibra de carbon al modelului F‑TYPE SVR cu spoilerul spate escamotabil disponibil standard pe modelul F‑TYPE, viteza maxima a modelului F‑TYPE SVR Coupé se reduce la 300 km/h.

EXPLORATI MODELUL F‑TYPE SVR CONVERTIBLE
CONFIGURATOR
CARACTERISTICI PRINCIPALE
TOATE DETALIILE CONTEAZA
Descoperiti cel mai puternic F‑TYPE. F‑TYPE SVR este mai rapid si mai usor - cu o aerodinamica modificata, care permite imbunatatirea aderentei, si sistem de tractiune integrala Jaguar, care asigura o tractiune optima in toate conditiile de deplasare. Fiecare detaliu a fost optimizat pentru performante iesite din comun - un model Jaguar autentic.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:_5pnXq3zLLI
STIL INTERIOR
Scaunele Performance asigura confort, sustinere laterala si finisaje ultramoderne, oferind o senzatie de lux absolut.
TEHNOLOGII PENTRU REDUCEREA GREUTATII
Greutatea este inamicul sportivitatii. Asa ca am proiectat un F‑TYPE SVR pentru a fi cat mai usor posibil. Fiecare gram conteaza. Sistemul de esapament usor, realizat din titan si Inconel®, economiseste 16 kg, iar jantele forjate din aliaj usor asigura o reducere a greutatii cu 13,8 kg. Fiecare fuzeta spate reproiectata economiseste 0,6 kg comparativ cu o fuzeta conventionala, iar franele disponibile optional, cu un diametru de 398 mm pe fata si 380 mm pe spate asigura o reducere a greutatii cu 21 de kg, comparativ cu varianta din otel. Fiecare miligram economisit confera modelului F‑TYPE SVR acceleratii mai rapide, manevrabilitate mai sportiva si franare mai performanta - pentru o experienta de neuitat la volan.
EXPLORATI PERFORMANTELE DINAMICE
TEHNOLOGIA GRUPULUI MOTOPROPULSOR
Motorul V8 de 5,0 litri al modelului F‑TYPE SVR este cel mai puternic si a fost recalibrat pentru a furniza o putere de 575 CP si un cuplu de 700 Nm. Sistemul de tractiune integrala interactioneaza cu diferentialul electronic activ pentru a imbunatati tractiunea si stabilitatea, oferind modelului F‑TYPE SVR un comportament rutier suveran.
EXPLORATI TEHNOLOGIA MOTORULUI
AERODINAMICA
Spoilerul spate al modelului F‑TYPE SVR face parte din pachetul de performanta si asigura reducerea rezistentei la inaintare si cresterea fortei de apasare. Acesta este mai lat si mai inaltat, pentru a actiona pe toata latimea vehiculului. Daca este activat, asigura reducerea cu 2,5% a coeficientului aerodinamic si cu 15% a efectului de portanta. Celelalte elemente aerodinamice gestioneaza fluxul de aer prin compartimentul motor, pentru o racire optima si o forta de apasare echilibrata. Planseul plan si difuzorul din spate permit reducerea rezistentei la inaintare, gestionarea fluxului de aer si imbunatatirea stabilitatii.
EXPLORATI EXTERIORUL
CARACTERISTICILE MODELULUI F‑TYPE SVR
MOTOR V8 DE 5,0 LITRI SI 575 CP
Acest motor V8 recalibrat de 5,0 litri si 575 CP transforma F‑TYPE SVR in cel mai puternic model de serie Jaguar realizat pana acum. Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3,7 secunde, iar viteza maxima este de 322 km/h (200 mph).
AERODINAMICA AVANSATA
Numeroasele imbunatatiri aerodinamice includ un difuzor fata si un spoiler mai lat, care confera modelului F‑TYPE SVR o forta de apasare mai mare si o rezistenta la inaintare mai redusa. Pe scurt, un F‑TYPE SVR este aerodinamic, accelereaza rapid si se deplaseaza fara efort.
JANTE SPECIALE
F‑TYPE SVR este echipat cu jante speciale din aliaj usor, de 20”, cu finisaj gri satinat. Aceste jante cu spite duble beneficiaza de anvelope Pirelli P ZERO™ de inalta performanta, cu 10 mm mai late decat cele disponibile standard pe modelul F‑TYPE, pentru a asigura o manevrabilitate si o aderenta imbunatatite.
INTERIOR PERSONALIZAT
Interiorul modelului F‑TYPE SVR este un exemplu privind atentia pe care o acorda detaliilor divizia de vehicule speciale Jaguar (SVO). Materiale exclusiviste sunt omniprezente, de la cusatura fina contrastanta la finisajele ultramoderne, care creeaza o atmosfera de lux.
ECHIPAMENTE STANDARD DISPONIBILE PENTRU TOATE MODELELE F‑TYPE
SISTEM DE NAVIGATIE PRO
Planificarea calatoriilor si urmarirea traseelor este mai usoara, cu ajutorul ghidarii vocale pas cu pas si a vizualizarii intersectiilor. Functia de recunoastere poate pozitiona cu exactitate vehiculul, chiar daca semnalele GPS nu mai pot fi receptionate - perfect pentru centrul oraselor sau la deplasarea prin tuneluri.
EPAS
Servodirectia asistata electric (EPAS) ofera feedback si control exceptionale si se activeaza la cerere - economisind energie (si combustibil) atunci cand e nevoie. Gestionarea sofisticata prin computer variaza asistarea directiei in functie de situatie - mai mare la viteze mici si mai mica la viteze mari, pentru a asigura un feedback imbunatatit.
TOUCH PRO
In echiparea standard a tuturor modelelor F‑TYPE este inclusa generatia noua de hardware si software specifica sistemului Touch Pro, care asigura modelului F‑TYPE cele mai inalte performante ale functiilor de conectivitate si multimedia. Extrem de rapid, cu o interfata utilizator foarte intuitiva si o grafica lizibila, face din fiecare calatorie un eveniment mai distractiv si mai placut.
SISTEM AUDIO MERIDIAN™
Proiectat impreuna cu expertii de la Meridian™, sistemul audio cu o putere de 380 W va permite sa ascultati muzica favorita. Cu 10 difuzoare care includ 2 subwoofere, acest sistem adapteaza calitatea auditiei la acustica specifica habitaclului modelului F‑TYPE, prin intermediul procesarii digitale a semnalului (DSP) si algoritmilor avansati de corectie a sunetului in habitaclu.
VECTORIZARE CUPLU MOTOR
Vectorizarea cuplului motor maximizeaza performantele si in cele mai stranse curbe. Tehnologia de vectorizare a cuplului motor asigura franarea controlata si independenta a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, pentru a ajuta la manevrarea vehiculului.
PERSONALIZATI MODELUL F‑TYPE SVR

Configurati modelul F‑TYPE conform preferintelor personale. Selectati varianta de caroserie si culoarea plafonului, apoi completati cu tipul de jante. Configurati interiorul ideal, alegand scaunele, texturile si combinatiile de culori preferate. Iar cu ajutorul colectiei exceptionale de optiuni, pachete de stilizare si accesorii puse la dispozitie de Jaguar, puteti configura modelul F‑TYPE de vis.

CONFIGURATI MODELUL F‑TYPE SVR
EFECTUATI UN TEST DRIVE CU MODELUL JAGUAR F‑TYPE

Experimentati performantele, luxul si incantarea de a conduce un model Jaguar, la un dealer oficial.

PROGRAMATI UN TEST DRIVE