PACHET GRAFIC F‑TYPE SVR

Super masina cu tractiune integrala, care atinge o viteza maxima de 200 mph (320 km/h), este acum disponibila cu un pachet grafic specific, de exceptie.

TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONFIGURATOR
Pentru a specifica modelul Jaguar perfect, utilizati configuratorul
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Dezvoltat de divizia de vehicule speciale (SVO) Jaguar, F‑TYPE SVR este cel mai puternic si mai rapid model de serie F‑TYPE realizat pana acum. Drept confirmare a acestor performante extraordinare, directorul de design Ian Callum a colaborat cu echipa SV responsabila de personalizare, pentru a crea un pachet grafic specific - o confirmare vizuala a capabilitatilor incredibile ale acestui vehicul.

CULORI EXTERIOARE
YULONG WHITE SI FIRENZE RED
SANTORINI BLACK SI GOLD
CORRIS GREY SI ULTRA BLUE
CALDERA RED SI NEGRU
ULTRA BLUE SI CORRIS GREY
INDUS SILVER SI NEGRU
Design
DESIGN EXTERIOR
Proiectate pentru a accentua performantele aerodinamice ale modelului F‑TYPE SVR in ceea ce priveste cresterea fortei de apasare si reducerea rezistentei la inaintare, capota motorului si pragurile cu sigla „575” anunta puterea motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri si 575 CP, iar prizele de aer din carbon ale capotei motorului confirma performantele sale extraordinare.
DESIGN INTERIOR
Pachetul grafic nu se limiteaza exclusiv la exteriorul vehiculului. Include praguri iluminate cu inscriptia „575” si o placuta de identificare unica montata la nivelul postului de conducere, specifica modelelor echipate cu pachet grafic.
EXPLORATI SVO
EXPLORATI SVO
In centrele specializate SVO din Coventry stabilim noi standarde in tehnologia auto - prin inovatii, tehnologie si calitatea executiei.
Aflati mai multe
CONFIGURATOR
Clientii SVO au posibilitatea de a personaliza vehiculele, cu ajutorul tehnologiilor moderne si echipamentelor de lux. Proiectati acum modelul preferat!
Configurator