Condus de informatie. Inspirat de tine.

Dua Lipa, artista britanica, originara din Kosovo, a colaborat cu Jaguar pentru a crea muzica intr-un mod cu totul nou. Folosind software-ul inovativ al Jaguar si datele obtinute in timpul test-drive-ului cu I‑PACE, artista a creat un remix exclusiv al celei mai recente sale melodii, “Want To”. Aceasta a devenit deja cea mai remixata piesa din istorie, dupa lansarea facuta de Dua Lipa in cadrul unui eveniment exclusivist in Amsterdam.

Impreuna stabilim ritmul. Fii parte din fenomen.

Urmareste actualizarile de pe retelele sociale si fii la curent cu evenimentele urmatoare.

ACCESATI GALERIA
UN NOU TIP DE MUZICA

Muzica transforma fiecare experienta de condus in ceva unic. In colaborarea cu Dua Lipa, am trecut la urmatorul nivel. Conducand Jaguarul I‑PACE si folosind software-ul personalizat al marcii, artista a creat un remix exclusiv al celei mai recente sale piese, “Want to”. Senzorii inteligenti ai masinii au captat stilul de condus al Duei Lipa – de la acceleratie la consumul de energie electrica – si a utilizat datele generate pentru a influenta piesa.

“WANT TO” REMIX?

Nu ai nevoie de ritm cand ai algoritmul potrivit.

Acum dam posibilitatea tuturor fanilor din lume sa isi creeze remixurile personalizate folosindu-se de propriile lor date – de la modul in care conduc, muzica pe care o asculta sau prin modul in care bat un ritm pe telefonul mobil.

Sunt posibile peste 1 milion de remixuri distincte, cu tempouri diferite si versiuni bazate pe o multitudine de genuri muzicale, de la hip-hop la dance, la orchestratii, muzica pop si drum & bass.

Cu doar cateva click-uri poti distribui creatia ta cu lumea. Nu uitati sa folosesti #thepace

CREEAZA-TI PROPRIUL REMIX ACUM
DUA LIPA - UN SUCCES RASUNATOR
„Niciodata sa nu te bazezi pe planul de rezerva” - aceasta a fost strategia adoptata de artista cu origini in Anglia si Kosovo, pentru a avea succes in lumea muzicii.
REVOLUTIA ELECTRICA
Cand Thomas Parker a construit primul vehicul electric de serie, in 1884, cu siguranta nu si-a imaginat ca va dura mai bine de un secol pana cand electrificarea va perturba industria auto.
FACETI CUNOSTINTA CU GAMA DE MODELE PACE

Gama de modele Pace pastreaza ADN-ul Jaguar si ii adauga un caracter practic, pentru a crea o gama unica de SUV-uri. Fiecare model incorporeaza tehnologie si inovatii varf de gama, care confera fiecarui vehicul o personalitate aparte.

I‑PACE

Primul SUV sportiv Jaguar complet electric. Ca orice Jaguar, este un model cu totul special. Iar faptul ca este exclusiv electric nu a schimbat cu nimic aceasta calitate. Asa cum va asteptati probabil, nu s-a facut niciun compromis la capabilitati si performante. Realizat pe o platforma complet noua, noul Jaguar I‑PACE este un vehicul electric alimentat exclusiv de baterie (BEV). Cu aspect si performante incitante, Jaguar I‑PACE este cel mai modern SUV sportiv complet electric.

AFLATI MAI MULTE
E‑PACE

E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Acest vehicul capabil, cu o calitate excelenta a fabricatiei, este o combinatie cu totul speciala intre eleganta, agilitate si sportivitate. Cu un post de conducere centrat pe nevoile soferului si un habitaclu spatios, E‑PACE imbogateste cu un spirit practic performantele de exceptie bine-cunoscute ale unui Jaguar. O premiera in clasa SUV-urilor compacte.

AFLATI MAI MULTE
F‑PACE

Un SUV Jaguar extrem de luxos si performant, care reprezinta chintesenta sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei. Avansat tehnologic in toate privintele, modelul F‑PACE promite o calatorie sigura si incitanta. Este o referinta in ceea ce priveste performantele dinamice si transforma drumurile zilnice intr-o aventura placuta pentru dvs. si familie.

AFLATI MAI MULTE