• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

DESPRE JAGUAR

RECICLAREA VEHICULELOR

Gestionarea vehiculelor scoase din uz a fost legiferata in Romania prin HG 2406 / 21.12.2004 iar implementarea acesteia incepe la 01.01.2007.

Prin aceasta HG, producatorii si importatorii de autovehicule din Romania trebuie:

- sa asigure individual sau prin contracte cu terti preluarea de la ultimul detinator a vehiculelor pe care le-au introdus pe piata, atunci cand acestea devin vehicule scoase din uz;

- sa asigure din anul 2007, prin intermediul agentilor economici autorizati, valorificarea si reutilizarea a cel putin 85% din masa vehiculelor fabricate incepand cu anul 1980;

- sa asigure din anul 2015, prin intermediul agentilor economici autorizati, valorificarea si reutilizarea a cel putin 95% din masa tuturor vehiculelor scoase din uz.

VEHICULE SCOASE DIN UZ

Preluarea de la ultimul propietar a vehiculelor Jaguar scoase din uz se va face fara nici un cost, atata timp cat acestea nu sunt inmatriculate temporar in Romania, nu le lipsesc componente importante si nu contin deseuri suplimentare. De la aceste centre, propietarul va primi Certificatul de Distrugere necesar radierii vehiculului. Preluarea se va face gratuit numai de catre agentii economici autorizati desemnati de catre Premium Auto. Lista agentilor economici autorizati o gasiti afisata la fiecare punct de vanzare autoriat sau o puteti descarca de pe aceasta pagina.