<font size=5>JAGUAR I-PACE<br>complet electric

Beneficiază de ecotichetul de 45.000 ron (tva inclus)

Solicita oferta
Ce se întâmplă când fiabilitatea întâlnește designul revoluționar și grija pentru mediu?
Se creează cea mai premiată mașină complet electrică din lume:
Jaguar I-PACE.
I-PACE în detaliu
AUTONOMIA I-PACE
I-PACE are o autonomie de 470 km conform WLTP*. Acest lucru este posibil prin combinatia dintre bateria litiu-ion cu o capacitate de 90kWh si coeficientul de rezistenta la inaintare al I-PACE de 0,29Cd. Stilul de condus, condițiile atmosferice și modul în care pregătești mașina de drum au impact asupra autonomiei.
PERFORMANȚE
Cuplul instantaneu și tracțiunea integrală conferă modelului I‑PACE performanțe sportive. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde.
BATERIE
Bateria de 90 kWh a modelului I‑PACE este realizată din celule litiu-ion de tip „pouch”, care permit stocarea unei cantități mari de energie. Designul și sistemul modern de gestionare a regimului termic asigură longevitate și permit exploatarea prelungită la putere maximă.
PUTERE
I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice acționate sincron, cu magneți permanenți. Similar cu tehnologia regasită la modelul de curse I‑TYPE Formula E, aceste motoare generează o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm.
Dimensiuni
Modelul I‑PACE are un design compact, dar un habitaclu foarte spațios. Se remarcă prin 5 locuri confortabile, spații de depozitarea inovatoare, un portbagaj mare, de 1,453 litri, plus 27 litri în compartimentul de depozitare din față.
Încărcarea I-PACE
Cu două cabluri incluse, I-PACE poate fi încărcat atât acasă, cât și la unul dintre punctele de încarcăre ale rețelei publice. O stație de încărcare tipică de 50kW poate livra o autonomie de până la 270km într-o oră. I-PACE este echipat cu un sistem care poate accepta o încărcare de până la 100kW DC, prin intermediul unui cablu special de curent continuu conectat, astfel încat nu este nevoie să transportați unul.
<h2>DEȚINEREA UNUI MODEL I‑PACE

Fiind un vehicul cu zero emisii de noxe, I‑PACE beneficiază de avantaje suplimentare, cum ar fi accesul la stimulente și avantaje oferite de guvern, autoritățile locale și companiile care susțin adoptarea vehiculelor electrice. Prin programul guvernamental Rabla Plus poți beneficia de ajutor financiar de 45.000 lei (TVA inclus).

Solicită oferta