• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Play

PERFORMANTE DINAMICE

Performantele dinamice si rafinamentul imbunatatite fac ca fiecare calatorie cu Jaguar E‑PACE sa fie extrem de placuta.

COMPORTAMENT RUTIER SI MANEVRABILITATE SPECIFICE JAGUAR

Sasiul modelului E‑PACE a fost proiectat pentru a asigura un comportament rutier agil si rafinat. Componentele din aluminiu ale sasiului permit imbunatatirea performantelor suspensiei prin imbunatatirea rigiditatii. Pentru a creste confortul la rulare, E‑PACE dispune de un sistem de suspensie complet independent, cu o punte spate de tip multilink.

configurator
Play

JAGUAR E‑PACE

Performantele dinamice si rafinamentul imbunatatite fac ca fiecare calatorie cu Jaguar E‑PACE sa fie extrem de placuta.

TRACTIUNE INTEGRALA

Pentru a fi performant in diferite conditii de utilizare, sistemul de tractiune integrala (AWD) controleaza in mod inteligent distributia cuplului intre puntile fata si spate. Cuplul motor este echilibrat intre cele 2 punti, pentru a permite utilizarea integrala a tractiunii disponibile la toate cele 4 roti.

TRANSMISIE ACTIVA

TRANSMISIE ACTIVA

Pentru un plus de agilitate, transmisia activa optimizeaza tractiunea si asigura o manevrabilitate specifica unui model cu tractiune pe spate. Sistemul permite transmiterea a pana la 100% din cuplul motor catre una dintre rotile din spate, in functie de aderenta disponibila.

CONTROL LA DEPLASAREA PE TOATE SUPRAFETELE

CONTROL LA DEPLASAREA PE TOATE SUPRAFETELE

Controlul la deplasarea pe toate suprafetele (ASPC) asigura un plus de incredere in conditii de carosabil alunecos. Este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului E‑PACE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.

MOTOR SI TRANSMISII

Jaguar E‑PACE are la dispozitie o gama diversificata de motoare Ingenium, care asigura atat putere si placerea de a conduce, cat si consum redus de combustibil si rafinament. Transmisia automata cu 9 trepte a unui E‑PACE permite o schimbare foarte lina si rapida a treptelor si cupleaza intotdeauna treapta de viteza corespunzatoare, pentru a asigura reducerea consumului de combustibil si imbunatatirea acceleratiilor. Pentru reducerea suplimentara a consumului de combustibil si imbunatatirea sportivitatii puteti opta pentru transmisia manuala cu 6 trepte.

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Motoarele Ingenium cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata la franare, pentru a incarca bateria - in vederea reducerii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

MOTORUL INGENIUM PE BENZINA

MOTORUL INGENIUM PE BENZINA

Motoarele Ingenium pe benzina ale modelului E‑PACE utilizeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul de distributie variabila pentru supapele de admisie, pentru a imbunatati performantele si a reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2.

MOTORUL INGENIUM DIESEL

MOTORUL INGENIUM DIESEL

Pentru o functionare rafinata, motoarele Ingenium diesel cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, ale modelului E‑PACE dispun de un turbocompresor avansat, ce asigura un cuplu ridicat pe toata plaja de turatie si un raspuns uniform si progresiv, cu o intarziere minima la apasarea pedalei de acceleratie.

PERFORMANTE DINAMICE

TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE

Transmisia automata cu 9 trepte a unui E‑PACE schimba treptele rapid, lin si eficient - asigurand acceleratii rapide. Pentru reducerea suplimentara a consumului de combustibil si imbunatatirea sportivitatii, transmisia manuala cu 6 trepte, usoara si moderna, asigura schimbarea rapida si exacta a treptelor de viteza.

SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

Suspensia adaptiva dinamic asigura atat un comportament rutier sportiv, cat si confort la rulare, prin monitorizarea pozitiei rotilor si a ruliului caroseriei. Amortizoarele controlate electronic optimizeaza setarile suspensiei si asigura un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate, in orice situatie.

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Pentru a imbunatati rafinamentul si confortul performantelor vehiculului, modul dinamic configurabil, disponibil optional, va permite sa personalizati raspunsul la acceleratie, punctele de schimbare a vitezelor, setarile directiei si suspensia unui E‑PACE, in functie de preferintele personale.

JAGUARDRIVE CONTROL

Pentru personalizarea stilului de condus, JaguarDrive Control va permite sa selectati modul Normal, Eco, Dinamic sau Iarna – fiecare dintre acestea modifica subtil raspunsul directiei si acceleratiei.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie cu totul speciala intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati modelul E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

configurator