• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Play

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, InControl este gama noastra de tehnologii avansate, care va permite dvs. si modelului E‑PACE conectarea la lumea inconjuratoare.

Incontrol

REMOTE

Remote asigura informatii despre vehicul si va permite sa interactionati de la distanta cu acesta. Acest serviciu include asistenta rutiera optimizata, care transmite pozitia dvs. si date despre diagnoza in cazul unei defectiuni si permite efectuarea unui apel SOS de urgenta. Aplicatia Jaguar InControl Remote va permite sa verificati de la distanta nivelul combustibilului si sa gasiti vehiculul intr-o parcare aglomerata.

PACHET SMARTPHONE

Tehnologia Jaguar InControl Apps permite controlul aplicatiilor optimizate pentru vehicul de la ecranul tactil al modelului E‑PACE. Conectati smartphone-ul prin cablu USB.

SISTEM DE URMARIRE*

In caz de acces sau deplasare neautorizata a vehiculului, sistemul de urmarire, disponibil optional, va avertizeaza automat pe dvs. si centrul de monitorizare, permitand identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului. Chiar daca vehiculul este furat cu cheia, puteti instiinta centrul de asistenta pentru urmarire, prin intermediul aplicatiei Secure Tracker pentru smartphone.

*Disponibil numai impreuna cu Remote.

PACHET CONNECT PRO

Pentru imbunatatirea suplimentara a sistemului Touch Pro, pachetul Connect Pro disponibil optional include setari inteligente, hotspot 4G Wi-Fi, Pro Services si Navigation Pro. Proiectat pentru a imbunatati experienta utilizatorului atat atunci cand se afla la volan, cat si in alte locatii, permite soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur.

Play
Play

HEAD-UP DISPLAY

Folosind tehnologie din aviatia militara, XE incorporeaza un afisaj pe parbriz (HUD) care proiecteaza informatii importante pe parbriz, chiar in campul vizual al soferului. Utilizand cea mai noua si mai luminoasa tehnologie de afisare cu raza laser, acesta va permite sa consultati viteza, informatiile pas cu pas ale sistemului de navigatie si treapta de viteza selectata.

ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER

ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER

Jaguar E‑PACE se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat, cu ajutorul ecranului interactiv de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”. Sistemul poate receptiona si proiecta informatii despre condus, sistemul multimedia si date despre siguranta activa, cum ar fi cele privind navigatia, telefonul si redarea audio-video.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Ascultati muzica preferata, cu 2 sisteme audio realizate de prestigiosul brand britanic in materie de sisteme audio, Meridian. Performantul sistem audio Meridian Surround cu tehnologie Trifield™ asigura toata rezonanta si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a 15 difuzoare.

†Trifield si dispozitivul cu „trei campuri” este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd. ††Meridian este marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.

Pe masura ce dezvoltam aplicatia InControl, este posibil sa includem optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete din tara dvs., consultati site-ul Jaguar al tarii de resedinta sau dealerul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele Micro SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR TRIMITETI-MI INFORMATII