• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Play

OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR

Cu ajutorul gamei exceptionale de optiuni si accesorii Jaguar, puteti configura cel mai frumos model Jaguar E‑PACE din lume. Al dumneavoastra.

Ati configurat corespunzator noul E‑PACE? De la solutii de depozitare specializate si covorase premium, la jante moderne din aliaj usor si accesorii sport pentru exterior, puteti selecta dintr-o gama diversificata de echipamente optionale si accesorii Jaguar, pentru imbunatatirea vehiculului.

CONFIGURATOR

PACHETE OPTIONALE PENTRU EXTERIOR

PACHETUL BLACK

Pachetul optional Black aduce o nota suplimentara de dinamism. Include grila de radiator, prize de aer laterale si rame geamuri negru lucios..

PACHETE OPTIONALE PENTRU INTERIOR

PACHET COLD CLIMATE

Pachetul optional Cold Climate aduce un plus de caldura pe timp de iarna si include duze de spalare incalzite, parbriz incalzit si volan incalzit, imbracat in piele fina.

SELECTATI ACCESORIILE JAGUAR POTRIVITE

Gasiti accesoriile care corespund stilului dvs. de viata.

PRAGURI LATERALE FIXE

Pragurile laterale asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul si imbunatatesc accesul la plafon. Designul include inscriptia Jaguar, ornamente din inox si protectie din cauciuc, in acord cu celelalte detalii stilistice ale caroseriei.

BARE LATERALE LUCIOASE

Barele laterale din inox lustruit completeaza designul caroseriei vehiculului.

PRIZE DE AER LATERALE DIN FIBRA DE CARBON

Prizele de aer laterale din fibra de carbon rezistenta reprezinta un element de stil inspirat si aduc un plus de sportivitate.

ORNAMENTE ILUMINATE PRAGURI

Ornamente elegante din inox pentru pragurile usilor soferului sau pasagerului. Se ilumineaza atunci cand se deschide usa soferului sau pasagerului. Evidentiate de lumina calda, de culoare albastru fosforescent. Permit clientului personalizarea ornamentelor pragurilor, prin intermediul unui mesaj personalizat, scris cu un set aprobat de fonturi/caractere.

PEDALIER SPORT

Realizat din inox si cauciuc, kitul pentru pedale se fixeaza perfect peste pedalele existente si asigura un aspect sportiv, modern.

COVORASE DE LUX DIN MOCHETA

Covorase fata din mocheta cu densitatea de 2.050g/m2, cu sigla Jaguar in relief si margine din piele intoarsa. Covorasele premium asigura interiorului o nota de lux.

BARE TRANSVERSALE (SOLICITA ECHIPAREA CU BARE DE AMARARE)

Barele transversale permit utilizarea unei game diversificate de accesorii pentru transport pe plafon. Fixate pe barele de amarare montate din fabrica, barele transversale ale modelului E‑PACE dispun de un mecanism nou si special cu deblocare rapida, care permite montarea sau demontarea usoara a acestora, fara utilizarea unor scule.

SUPORT PENTRU BICICLETE, CU MONTARE PE PLAFON

Un suport pentru biciclete usor de montat pe plafon, cu incuietoare, care permite transportul unei singure biciclete. Pot fi montate maximum 3 suporturi pentru biciclete.

CUTIE PORTBAGAJ DE PLAFON SPORT

Cutie portbagaj de plafon spatioasa, cu incuietoare si un volum de 320 litri, cu dimensiunile 206 x 84 x 34 cm, destinata transportului echipamentelor sportive.

CLICK AND PLAY

Click and Play este o prindere amovibila care asigura fixarea diferitelor tipuri de tablete, al carei unghi poate fi reglat pentru a asigura confortul si divertismentul pasagerilor de pe bancheta.

CLICK AND HANG

Acest suport pentru haine amovibil permite transportul fara cute al camasilor si jachetelor. De asemenea, dispune de un carlig integrat, pentru a putea fi utilizat in afara vehiculului.

SUPORT DE PAHARE CU INCARCATOR WIRELESS

Suportul de pahare cu incarcator wireless pentru telefon a fost proiectat pentru ca telefonul sa fie vizibil in timpul incarcarii si utilizeaza spatiul suportului pentru pahare de pe consola centrala. Suportul permite fixarea in siguranta si incarcarea telefoanelor cu o latime maxima de 73 mm. Incarcatorul dispune de un LED care se aprinde in timpul incarcarii si se stinge la finalizarea acesteia.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR TRIMITETI-MI INFORMATII