• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Diferent de destinatie si de bagaje, modelul Jaguar E‑PACE este proiectat pentru a va transporta impreuna cu pasagerii la destinatie, fara efort, confortabil si, cel mai important, in siguranta.

Pentru o siguranta optima, Jaguar E‑PACE a fost proiectat pentru a include o gama de echipamente ce protejeaza nu numai soferul si pasagerii, dar si pentru a permite prevenirea activa a accidentelor. Sistemele de asistenta pentru sofer ale modelului E‑PACE interactioneaza pentru a oferi un plus de siguranta si confort soferului.

CONFIGURATOR

SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

Franare de urgenta

Daca se detecteaza un pericol de accident, E‑PACE avertizeaza sonor cu privire la acest lucru. Apoi avertizeaza si vizual. Daca soferul nu ia nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului. Acest sistem include si detectare pietoni.

Asistenta la pastrarea benzii de rulare

Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si corecteaza usor traiectoria.

Monitorizare stare sofer

Detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.

Control viteza de croaziera si limitator de viteza

Controlul vitezei de croaziera permite mentinerea vitezei curente a vehiculului fara sa fie necesara apasarea pedalei de acceleratie - si reduce astfel oboseala. Limitatorul de viteza permite presetarea vitezei maxime pe care o poate atinge vehiculului.

Senzori de parcare fata si spate

Permit manevrarea mai usoara si mai sigura - la cuplarea marsarierului se activeaza senzorii din barele de protectie fata si spate. In timp ce parcati, afisajul ecranului tactil si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

Camere video perimetrale

Afiseaza o imagine exterioara 360° pe ecranul tactil si ajuta la diferite manevre, de la parcarea la bordura la manevrarea in locuri inguste si intersectii.

"Jaguar’s first compact SUV is a unique combination of striking looks, agility and dynamic driving. Create your perfect E‑PACE with our configurator.

1Included within SE and HSE Specification Packs or optional. Only available when optional auto-dimming power fold door mirrors are fitted. Automatic transmission only. 2Included within S, SE and HSE Specification Packs or optional. 3Only available when optional auto-dimming, power fold door mirrors are fitted."

FARURI MATRIX CU LED

Farurile Matrix cu LED, disponibile optional, permit echiparea cu asistenta inteligenta pentru faza lunga (IHBA) si faruri adaptive (AFL). Prin impartirea fazei lungi in benzi verticale imperceptibile, IHBA maximizeaza numarul de raze ale fazei lungi, ocolind vehiculele care vin din fata, pentru a asigura o vizibilitate optima, prin umbrirea zonei din fata acestora, in vederea prevenirii orbirii si optimizarii sigurantei. Semnalizatoarele animate permit reducerea raspunsului la comanda semnalizatorului.

AIRBAG PENTRU PIETONI

AIRBAG PENTRU PIETONI

In cazul unei coliziuni, senzorii din bara activeaza un airbag ascuns sub capota. Acesta deschide capota si activeaza un airbag exterior, care protejeaza pietonii sau ciclistii impotriva contactului cu parbrizul.

PACHETE DE ASISTENTA PENTRU SOFER

Control adaptiv viteza de croaziera, cu asistenta la deplasarea in coloana

Pastreaza o distanta sigura pana la vehiculul din fata. Daca vehiculul din fata se opreste complet, vehiculul dvs. se opreste in spatele acestuia. Daca vehiculul din fata se pune iarasi in miscare, atingeti pedala de acceleratie, iar controlul adaptiv al vitezei de croaziera il va urma din nou.

Franare de urgenta de la viteza ridicata

Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare la inaintare pentru a avertiza soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele pentru a reduce gravitatea impactului. Franarea de urgenta de la viteza ridicata este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre xx km/h si xx km/h.

Asistenta pentru unghiul mort

Daca atunci cand incepeti sa schimbati banda de rulare vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort, acest sistem controleaza volanul si permite indepartarea pericolului.

Monitorizare trafic din spate

Avertizeaza daca de una din partile laterale ale vehiculului se apropie alte vehicule, pietoni sau alte pericole. Sistemul va avertizeaza sonor si vizual chiar si atunci cand vizibilitatea este obstructionata.

Asistenta la parcare

Permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata manevrelor. Trebuie numai sa selectati treapta de viteza potrivita si controlati viteza vehiculului.

Senzori parcare 360°

Senzorii amplasati in jurul vehiculului se activeaza automat la cuplarea marsarierului. De asemenea, sistemul poate fi activat manual. In timp ce parcati, afisajul ecranului tactil si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR TRIMITETI-MI INFORMATII