DESIGN ROBUST

Pe masura ce numarul vehiculelor electrice creste, sunetul orasului se schimba pentru totdeauna.

Orice persoana care a urmarit (si auzit) de Formula E stie ca vehiculele electrice sunt mult mai silentioase decat cele cu motor cu ardere interna. Intr-adevar, ambianta relativ silentioasa este un motiv care a permis gazduirea curselor de Formula E in medii urbane, nepotrivite pentru Formula 1. Acest lucru face Formula E mai compatibila cu orasele dens populate.Aceeasi ambianta silentioasa este caracteristica si noilor vehicule de serie electrice Jaguar, o veste foarte buna atat pentru soferii, cat si pentru locuitorii marilor orase. Insa acest nivel de silentiozitate implica si o serie de probleme.

yt:hMZM6gvRSJ4
I‑PACE Concept | Design robust

„Odata cu vehiculele electrice, orasele vor deveni mult mai linistite. Ne-am preocupat continuu de reducerea nivelului de zgomot al vehiculelor Jaguar, dar vehiculele electrice prezinta noi provocarii, in sensul ca dintr-o data sunt chiar prea silentioase. Este posibil ca pietonii sa nu le auda venind. Ca si utilizator al spatiului urban, trebuie sa ne asiguram ca vehiculele Jaguar sunt sigure si responsabile.”
Iain Suffield, specialist tehnic NVH, Jaguar Land Rover

Vehiculele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin timbrul sonor, iar noul vehicul electric Jaguar va face acelasi lucru, dar pentru a putea fi auzit corespunzator atunci cand se deplaseaza cu viteze mici, trebuie sa emita un nou tip de sunet, pentru a-i avertiza pe ceilalti participanti la trafic cu privire la prezenta sa si directia de deplasare. De asemenea, in alte situatii sunetul trebuie sa implice soferul si sa ofere feedback cu privire la viteza de deplasare a vehiculului. Legat de cum se vor auzi aceste sunete, clientii vor trebui sa astepte pana la testarea modelului de serie, care va fi lansat pe piata in 2018.

MAI MULTE DETALII
I‑PACE CONCEPT
Data publicarii: 12-01-2018

O prima aparitie a modelului Jaguar cu propulsie electrica, alimentat de la baterie. Un SUV cu 5 locuri, o putere de 400 CP si o autonomie de peste 500 km (310 mile).
EXPLORATI I‑PACE CONCEPT
JAGUAR RACING
Data publicarii: 12-01-2018

Participarea la campionatul mondial FIA de formula E ne asigura o platforma concreta pentru perfectionarea tehnologiilor de propulsie electrica.
EXPLORATI JAGUAR RACING
I‑PACE CONCEPT: <br> DE LA CURSE LA PRODUCTIA DE SERIE
Data publicarii: 12-01-2018

Exploram calea pe care am parcurs-o de la modelul de curse I‑TYPE Formula E la I‑PACE Concept. Descoperiti primul model de strada electric Jaguar.
EXPLORATI DRUMUL CATRE PRODUCTIA DE SERIE