<h3>VIZITE LA FABRICA</h3>

Aflati detalii inedite despre procesele de fabricatie de inalta tehnologie incorporate in fiecare model Jaguar, la fabricile noastre ultra-moderne de la Solihull si Castle Bromwich, prin intermediul unei ocazii unice de a face un tur de fabrica. Insotit de un ghid expert, veti putea vedea pe viu roboti cibernetici utilizati in productie, colaborand armonios cu artizani talentati, pentru a crea vehiculele noastre premiate. Iar pentru cei care nu vor doar sa priveasca, puteti adauga un test drive de o ora, care va va da ocazia de a pune la incercare puterea si capabilitatile unuia dintre modelele noastre, pe un circuit special destinat.

PROGRAMATI O EXPERIENTA
SOLIHULL

Faceti un tur exclusiv al fabricii ultra-moderne de la Solihull si vedeti pe viu robotii nostri cibernetici utilizati in productie, precum si sute de artizani talentati care colaboreaza pentru a crea premiatul model F‑PACE– primul SUV care poarta legendara sigla Jaguar.

AFLATI MAI MULTE
CASTLE BROMWICH

Ce este necesar pentru a da viata unora dintre automobilele cele mai avansate tehnologic din lume? Aflati acest lucru in cadrul turului de la fabrica Castle Bromwich, condus de un ghid expert, unde veti vedea in direct procesul de fabricatie, de la materialele de productie la vehiculele gata de drum.

AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII

Inscrieti-va pentru a primi actualizari cu privire la urmatoarele tururi si prezentari.

TRIMITETI-MI INFORMATII
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati o Experienta Jaguar, pentru a vedea toate calitatile unui Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar