RIDE AND DRIVE MUNTENEGRU

Drumurile foarte variate ale Muntenegrului sunt locul ideal pentru a experimenta agilitatea si sfunctionalitatea impresionante ale modelului F‑PACE.

Urmariti videoclipul
PLANIFICAREA CALATORIEI

Mai jos veti gasi descrieri ale fiecarei destinatii de pe traseu. Veti dori poate sa urmati un traseu propriu, dar pentru a facilita identificarea locatiilor, am adaugat coordonatele la finalul fiecarei descrieri. Puteti planifica calatoria prin simpla introducere a acestora in sistemul de navigatie sau prin copierea si inserarea lor in aplicatia dvs. de navigatie.

LACUL SI BARAJUL SLANSKO

Deschis in 1960 si masurand 1663 m lungime, barajul Slansko este cea mai veche centrala hidroelectrica din Muntenegru, alimentand cu energie regiunea Nikšić. Superbul Lac Slansko acopera o suprafata de aproape 9 kilometri patrati si este foarte cunoscut ca loc de relaxare la sfarsit de saptamana.

Coordonatele barajului Slansko:
42°45'29"N 18°52'59"E

Accesati galeria
GOLFUL KOTOR

Golful Kotor este amplasat pe coasta sud-estica a Marii Adriatice si este clasificat ca unul dintre cele mai frumoase 25 de golfuri din lume. Frumusetea lui remarcabila si valoarea culturala unica l-au facut sa fie inclus in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Coordonatele (orasului) Kotor
42°25'29"N 18°46'17"E

Accesati galeria
DRUMUL CU CURBE IN AC DE PAR/SERPENTINE

In 1884, dupa 5 ani de munca grea, a fost construit traseul cu cele 25 de faimoase curbe in ac de par care leaga Kotor si Njeguši. Proiectat de arhitectul Josip Slade, o parte a drumului ia forma literei „M” si se doreste a fi o declaratie de dragoste pentru fosta regina muntenegreana, Milena.

Coordonatele traseului cu curbe in ac de par:
42°25'13"N 18°46'51"E

Accesati galeria
PARCUL NATIONAL LOVĆEN

Denumirea Parcului National Lovćen provine de la Muntele Lovćen, inalt de 1749 m, situat la marginea parcului. Aceasta zona ocupa un loc aparte in inima tuturor muntenegrenilor. Fosta capitala a Muntenegrului, Cetinje, este adapostita la poalele Muntelui Lovćen si multi dintre locuitorii sai merg vara in acest loc, pentru picnic.

Coordonate Lovćen (Mausoleul Njegos):
42°23'56"N 18°49'04"E

Accesati galeria
SVETI STEFAN

Peninsula Sveti Stefan este situata in cea mai bine pastrata si mai atractiva parte a coastei Muntenegrului. Statiunile de pe coasta au de numeroase biserici si alte monumente care stau marturie pentru trecutul glorios al regiunii.

Coordonate Sveti Stefan:
42°15'20"N 18°53'28"E

Accesati galeria
Explorati modelul F‑Pace
Configurator
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati o Experienta Jaguar, pentru a vedea toate calitatile unui Jaguar
Gasiti cel mai apropiat dealer
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
Programati un test drive
Programati un test drive la dealerul local Jaguar