• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Exterior

Stilul robust, agil si caracterul sportiv ofera modelului F‑PACE o personalitate distincta. Cu indicii de design de la Jaguar F‑TYPE, F‑PACE este un SUV performant, cu capabilitati sportive.

DESIGN DINAMIC

F‑PACE este cel mai nou exponent al unei game de modele elegante si incitante. Proportiile sale sunt dinamice, aerodinamice si permit obtinerea unor performante excelente. Completand aspectul autentic, forma sa eficienta, de picatura de apa, este evidentiata de linia descendenta a plafonului.

CONFIGURATOR

AERODINAMICA AVANSATA

AERODINAMICA AVANSATA

Performantele aerodinamice ale modelului F‑PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei si se remarca printr-un coeficient aerodinamic redus - CX 0,34.* Rezultatul este o forma foarte fina a caroseriei. Aerodinamica foarte avansata permite reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 si a zgomotului aerodinamic, imbunatatind in acelasi timp stabilitatea la viteze mari si increderea soferului.

*In functie de varianta de motorizare.

FARURI CU LED ADAPTIVE

Farurile cu LED adaptive*, cu lumini de zi in forma de J, specifice Jaguar, furnizeaza o lumina de o intensitate apropiata de lumina zilei, asigurand o vizibilitate imbunatatita si reducand oboseala.

*Disponibilitate in functie de varianta de echipare si de piata. In functie de model sunt disponibile si farurile cu xenon sau cu halogen

PROPORTII DINAMICE

Modelul F‑PACE degaja dinamism din orice unghi l-ai privi. Cu o parte din fata individualizata, grila de radiator impozanta si muchii ascutite, care amintesc de eleganta sportiva a modelului F‑TYPE.

JANTE SPORT

JANTE SPORT

F‑PACE ofera o gama diversificata de jante din aliaj usoare si aerodinamice, cu un diametru cuprins intre 18” si 22” - completarea perfecta a aspectului dinamic al modelului F‑PACE. Alegeti modelul de jante preferat din configurator.

PARTI LATERALE MUSCULOASE

Aripile din spate evazate imbunatatesc aspectul sportiv al modelului F‑PACE, inspirat de F‑TYPE si se continua elegant cu lampile spate cu LED-uri.