• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

PERFORMANTE DINAMICE

Descoperiti placerea de a conduce modelul F‑PACE, cu o manevrabilitate sportiva si motoare performante si eficiente, avansate din punct de vedere tehnologic.

PERFORMANTE SI TEHNOLOGIE

Modelul F‑PACE este pus in miscare de motorizarile sale puternice, in combinatie cu configuratia usoara din aluminiu si tehnologiile avansate de imbunatatire a performantelor dinamice. Impreuna, acestea asigura performante extraordinare si eficienta impresionanta.

CONFIGURATOR

INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Indiferent daca optati pentru tractiunea pe spate (RWD) sau integrala, F‑PACE se conduce si se manevreaza intotdeauna ca un Jaguar.

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Structura usoara, din aluminiu a modelului F‑PACE este rigida si robusta, oferind o protectie excelenta tuturor pasagerilor, iar greutatea sa redusa imbunatateste eficienta, manevrabilitatea si franarea. F‑PACE este printre cele mai usoare modele din clasa sa, cu o distributie a greutatii aproape egala pe cele 2 punti, care asigura o manevrabilitate excelenta si un comportament rutier sportiv.

*In functie de model si varianta de motorizare

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Ingenium este noua gama de motoare Jaguar Land Rover care se remarca prin performante excelente, rafinament si eficienta. Cu tehnologii avansate si constructie integrala din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizeaza prin consum de combustibil si emisii de CO2 extrem de reduse.

EXPLORATI SPECIFICATIILE

INGENIUM PE BENZINA

Noul motor turbo cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 250 CP, pe benzina, disponibil pentru modelul F‑PACE ofera cuplu si putere de neegalat la turatii mici. Prin constructia usoara si utilizarea pe scara larga a rulmentilor cu role, cu frecare redusa, sunt concepute pentru a fi rafinate si foarte eficiente.

EXPLORATI SPECIFICATIILE

INGENIUM DIESEL

Tehnologia Ingenium sta la baza a 3 dintre motoarele diesel disponibile pentru modelul F‑PACE. Aceste motoare cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start* si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata de franare, pentru a incarca bateria - in vederea minimizarii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

EXPLORATI SPECIFICATIILE
MOTOARE INSPIRATE DE F‑TYPE

MOTOARE INSPIRATE DE F‑TYPE

Motoarele pe benzina disponibile pentru F‑PACE ofera putere si un raspuns prompt, fiind in acelasi timp mai eficiente. Preluat de la F‑TYPE, motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri, este disponibil in variantele de 340 si 380 CP. Aceste motoare realizate complet din aluminiu se remarca prin performante sportive si un cuplu motor ridicat la toate regimurile de turatie, precum si un sunet special.

V6 DIESEL DE 3,0 LITRI SI 300 CP, CU 2 TURBOCOMPRESOARE

V6 DIESEL DE 3,0 LITRI SI 300 CP, CU 2 TURBOCOMPRESOARE

Motorul V6 diesel de 3,0 litri si 300 CP, cu 2 turbocompresoare, se remarca prin rafinament si eficienta, cu un cuplu impresionant, de 700 Nm, ce asigura performante sportive. Alimentarea cu combustibil se realizeaza printr-un sistem de injectie common rail, cu injectoare piezo-electrice ce functioneaza la o presiune de 2000 de bari, care asigura o combustie eficienta si reducerea emisiilor de noxe.

SASIU SI SUSPENSIE

SASIU SI SUSPENSIE

Sasiul si suspensia modelului F‑PACE ofera un echilibru perfect intre agilitate si confort la rulare.

TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE

TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE

Transmisia automata cu 8 trepte a modelului F‑PACE este foarte rapida, lina si eficienta. Schimba imediat treptele de viteza, pentru acceleratii rapide si depasiri fara efort. Treptele de viteza pot fi schimbate si manual, de la padelele de pe volan. Cutia de viteze manuala cu 6 trepte* asigura schimbarea rapida si exacta a treptelor de viteza. Aceasta cutie de viteze usoara si foarte avansata contribuie la eficienta extraordinara a modelului F‑PACE.

*Disponibila numai pentru motorizarile diesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP sau 180 CP (in functie de piata).

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL SI RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL SI RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA

Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC)* este un control al vitezei de croaziera la viteze mici, care va permite sa pastrati o manevrabilitate optima in conditii de aderenta redusa. La vehiculele cu tractiune integrala, raspunsul adaptiv in functie de suprafata (AdSR), disponibil optional, recunoaste diferenta de aderenta, pentru a exploata tractiunea disponibila prin ajustarea setarilor franelor si motorului.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata.

JAGUARDRIVE CONTROL

JAGUARDRIVE CONTROL

Sistemul specific JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara in modul Eco, pentru a imbunatati eficienta, iar modul ploaie/gheata/zapada asigura o deplasare mai lina in conditii de aderenta redusa. Va permite sa selectati modul de exploatare a modelului F‑PACE, de la unul foarte sportiv la unul care asigura reducerea consumului de combustibil.

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Tehnologia de vectorizare a cuplului motor asigura o franare independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, pentru a maximiza viteza de trecere si in cele mai stranse curbe, reducand efectul de subvirare si oferind o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia asistata electric (EPAS) ofera feedback si control impresionante. Se activeaza atunci cand trebuie - economisind combustibil, precum si energie, pentru situatiile in care aveti nevoie cu adevarat. Gestionarea sofisticata prin computer a EPAS variaza asistarea directiei in functie de situatie, mai mare la viteze mici si mai mica la viteze mari, pentru a asigura un feedback imbunatatit.

SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

Fie ca accelerati pe autostrada, abordati viraje pe drumuri nationale sau conduceti in oras, suspensia adaptiva dinamic* modifica raspunsul modelului F‑PACE in functie de conditiile de deplasare si de stilul de condus. Sistemul regleaza continuu amortizoarele, pentru a asigura un echilibru optim intre comportamentul sportiv si confortul la rulare.

*Standard pentru modelul F‑PACE S, indisponibila pentru motorul diesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP.

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Inspirat de modelul sportiv F‑TYPE, modul dinamic configurabil, disponibil optional*, permite setarea dinamicii modelului F‑PACE astfel incat raspunsul acceleratiei, transmisiei si directiei sa corespunda stilului de condus al soferului. Se activeaza atunci cand este selectat modul dinamic al sistemului JaguarDrive Control. Modul dinamic subliniaza caracterul sportiv al modelului F‑PACE, imbunatateste raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie, reduce servoasistarea directiei si asigura schimbarea vitezelor mai rapid si la turatii mai mari ale motorului.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata. Standard pentru modelul F‑PACE S, indisponibil pentru motorul diesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP.