• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologia avansata a modelului Jaguar F‑PACE ofera o gama de sisteme care imbunatatesc experienta la volan si asigura siguranta tuturor pasagerilor.

INOVATII JAGUAR

InControl este gama noastra de tehnologii avansate care va permite sa va conectati alaturi de F‑PACE la mediul inconjurator. Optati pentru unul dintre cele 2 sisteme multimedia InControl: Touch, disponibil in echiparea standard sau varianta sa imbunatatita, Touch Pro. Acestea pot fi imbunatatite prin adaugarea pachetelor de conectivitate specifice, Connect si Connect Pro**.

CONFIGURATOR

TOUCH*

TOUCH*

STANDARD PENTRU TOATE MODELELE F‑PACE

InControl este gama noastra de tehnologii avansate care va permite sa va conectati la lumea digitala si la modelul F‑PACE.

 • Ecran tactil cu diagonala de 8”
 • Instrumente de bord cu ecran central TFT, cu diagonala de 5”
 • Sistem audio Jaguar (80 W)
 • Radio AM/FM
 • Conexiuni USB, Bluetooth® si AUX
TOUCH PRO*

TOUCH PRO*

ECHIPAMENT OPTIONAL

Generatia noua de hardware si software specifice sistemului Touch Pro asigura modelului F‑PACE cele mai inalte performante ale functiilor de conectivitate si multimedia.

 • Ecran tactil cu diagonala de 10,2”, comanda prin gesturi si ecran principal personalizabil Afisaj de 12,3” instrumente de bord, cu indicatoare digitale si vedere harta 3D pe ecran complet
 • Sistem de navigatie Pro
 • Sistem audio Meridian™ (380 W)
 • Radio AM/FM, Bluetooth® si 2 conexiuni USB
 • Spatiu de stocare util 10 GB
 • CD/DVD player
VIZUALIZARE DUBLA

VIZUALIZARE DUBLA

Vizualizarea dubla este disponibila optional numai pentru sistemul Touch Pro si permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite, pe acelasi ecran cu diagonala de 10,2”. De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.

INCONTROL APPS*

INCONTROL APPS*

InControl Apps permite conectarea unui smartphone la ecranul tactil al vehiculului, pentru a putea permite accesul in siguranta la un smartphone si atunci cand va aflati la volan. InControl Apps permite controlul aplicatiilor compatibile, cum ar fi Spotify si Tile, de la ecranul tactil, asigurand utilizarea sigura si confortabila a aplicatiilor optimizate special pentru a fi utilizate la bordul vehiculului.

PROTECT*

PROTECT*

Protect include apel SOS in caz de urgenta, asistenta rutiera optimizata Jaguar si aplicatia Remote Essentials pentru smartphone.

CONNECT*

CONNECT*

Connect include InControl Apps, aplicatia Remote Premium pentru smartphone si hotspot Wi-Fi.

CONNECT PRO**

CONNECT PRO**

Touch Pro poate fi imbunatatit cu pachetul Connect Pro, care include InControl Apps, aplicatia Remote Premium pentru smartphone, hotspot Wi-Fi si Pro Services cu informatii din trafic in timp real. Functiile includ sincronizarea traseelor preferate cu sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia Route Planner pentru smartphone si site-ul de planificare a traseului.

SECURE TRACKER*

SECURE TRACKER*

Secure Tracker permite monitorizarea vehiculului furat si notificari pe smartphone si de la centrul de monitorizare a securitatii.

AFISAJ PE PARBRIZ

AFISAJ PE PARBRIZ

Afisajul pe parbriz, disponibil optional (HUD)†, cu tehnologie laser, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Daca sunt disponibile, datele privind recunoasterea indicatoarelor rutiere, viteza vehiculului si mesajele controlului vitezei de croaziera sunt proiectate vizibil, si in lumina directa a soarelui. HUD permite minimizarea timpului petrecut pentru urmarirea instrumentelor de bord.

†Solicita echiparea cu parbriz reflectorizant.

Audio

Ascultati muzica favorita, cu o gama diversificata de sisteme audio, care include sistemul audio Meridian™ de 380 W*, cu 11 difuzoare sau sistemul audio surround Meridian™ de 825 W*, cu 17 difuzoare. Toate sistemele asigura o calitate excelenta a auditiei pentru toti pasagerii.

*Echipament optional.