• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

SIGURANTA SI FUNCTIONALITATE

Avansat tehnologic si foarte practic, modelul F‑PACE dispune de tot ce aveti nevoie pentru a adopta un stil de viata activ.

CONCEPUT PENTRU UN STIL DE VIATA ACTIV

Am creat modelul F‑PACE pentru a pune la dispozitie tot spatiul de care au nevoie soferul si pasagerii cu un stil de viata activ. Iar pentru un plus de incredere si siguranta, modelul F‑PACE dispune de sisteme avansate de asistenta pentru sofer, pentru ca fiecare calatorie sa fie mai relaxanta si mai usoara.
CONFIGURATOR

SPATIOS SI PRACTIC

F‑PACE este un model practic si versatil. Bancheta spate rabatabila fractionat 40:20:40, pragul jos de incarcare, deschiderea larga a portbagajului si volumul util de 1.740 de litri*, cu bancheta din spate rabatata, permit transportarea cu usurinta a tuturor bagajelor.

CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA

CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA

Cheia inteligenta de tip bratara* va permite sa traiti viata din plin, cu mai multa usurinta. Bratara este robusta si complet impermeabila. Astfel puteti sa participati la o gama diversificata de activitati - de la scufundari la inot - fara ca dumneavoastra sa lasati in alta parte cheia automobilului. Cheia conventionala ramane in vehicul, deoarece, din motive de securitate, aceasta este dezactivata.

*Echipament optional.

HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

Hayonul electric actionat prin gesturi* permite soferului sa actioneze hayonul de la bordura, fara a atinge efectiv vehiculul sau cheia. Treceti usor cu piciorul pe sub una din partile laterale din spate, iar hayonul se deschide sau se inchide.

*Echipament optional.

PODEA REVERSIBILA PORTBAGAJ

PODEA REVERSIBILA PORTBAGAJ

Podeaua portbagajului modelului F‑PACE* este reversibila si poate fi intoarsa rapid, pentru a se transforma dintr-o mocheta durabila intr-o suprafata cauciucata, usor de curatat, perfecta pentru transportul echipamentelor umede sau murdare.

*Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie de model si de tipul de roata de rezerva (normala sau compacta) din echipare. Pentru informatii suplimentare, consultati dealerul local Jaguar.

ROATA DE REZERVA NORMALA

ROATA DE REZERVA NORMALA

Modelul F‑PACE este disponibil cu roata de rezerva normala, la fel cu celelalte jante ale vehiculului. Aceasta optiune ridica podeaua portbagajului si reduce volumul util al acestuia. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul dvs. Jaguar, deoarece acest tip de roata poate influenta compatibilitatea altor echipamente si accesorii.

ASISTENTA LA PARCARE*

ASISTENTA LA PARCARE*

Asistenta la parcare face ca parcarea in locuri inguste sa fie mai simpla ca niciodata. Modelul F‑PACE poate sa vireze cu exactitate in timpul manevrelor de parcare laterala sau perpendiculara - soferul trebuie doar sa actioneze franele si acceleratia. Functia de asistenta la iesirea din parcare permite ghidarea modelului F‑PACE la parasirea unui loc de parcare laterala.

 • Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora difera in functie de piata.