• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

F‑PACE S

Cel mai sportiv si performant model F‑PACE.

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

171, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

6,5, cu transmisie automata

Modelul F‑PACE S imbina puterea, dinamica avansata si luxul sportiv, pentru a crea un Jaguar cu un stil si o prezenta irezistibile. Designul sau interior subliniaza performantele dinamice ale acestui Jaguar si ofera o functionalitate excelenta. Tehnologiile Jaguar inovatoare, care imbunatatesc siguranta deplasarii, completeaza acest SUV de lux performant.

CONFIGURATOR

INTERIOR SPORTIV*

Toate elementele habitaclului - de la materialele utilizate la siglele S specifice - contribuie la aspectul sportiv al modelului F‑PACE S.

MOTOARE PERFORMANTE

F‑PACE S este disponibil cu 2 motorizari puternice. Motorul V6 supraalimentat de 3,0 litri, pe benzina, dezvolta o putere de 380 CP si un cuplu de 450 Nm, pentru a asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5,5 secunde. Motorul puternic V6 turbodiesel de 3,0 litri dezvolta o putere de 300 CP si un cuplu exceptional, de 700 Nm. Accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,2 secunde.

EXPLORATI SPECIFICATIILE

MOD DINAMIC ADAPTIV SI CONFIGURABIL

Suspensia adaptiva dinamic modifica raspunsul modelului F‑PACE in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare. Sistemul regleaza continuu amortizoarele, pentru a asigura un echilibru optim intre comportamentul sportiv si confortul la rulare. Inspirat de modelul sportiv F‑TYPE, modul dinamic configurabil permite setarea dinamicii modelului F‑PACE astfel incat raspunsul acceleratiei, transmisiei si directiei sa corespunda stilului de condus al soferului.

explorati performantele dinamice

STIL PUTERNIC

Modelul F‑PACE S este o prezenta care se face imediat remarcata. Designul sau exterior subliniaza formele robuste ale modelului F‑PACE S, pentru a crea un aspect la fel de sportiv ca si comportamentul sau rutier. Jantele din aliaj usor, de 20”, etrierele de frana rosii si siglele S specifice nu lasa nicio indoiala cu privire la sportivitatea acestui model.

Explorati exteriorul

SPECIFICATIILE MODELULUI S

Aflati mai multe despre modelul S.

EXPLORATI specificatiile

PERSONALIZATI

Configurati modelul F‑PACE in functie de stilul dumneavoastra de viata. Selectati din gama completa Jaguar de accesorii practice si elegante.

Explorati accesoriile