• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Jucati

Echipamente Jaguar - accesorii

Elemente care permit personalizarea modelului F‑TYPE.

Accesoriile permit personalizarea modelului F‑TYPE conform preferintelor personale, stilului de viata si domeniilor de interes. Configurati modelul F‑TYPE pe care il visati sau explorati catalogul nostru online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

Configurati modelul F‑TYPE Catalogul de accesorii
ACCESORII DIN FIBRA DE CARBON, CU TENTA ARGINTIE

ACCESORII DIN FIBRA DE CARBON, CU TENTA ARGINTIE

Sporiti si mai mult caracterul dinamic al modelului F‑TYPE, cu aceste accesorii usoare, cu tenta sportiva. Gama de accesorii din fibra de carbon cu tenta argintie include prizele de aer laterale, prizele de aer ale capotei motorului, capacele oglinzilor si arcele de securitate.

ACCESORII INTERIOR

ACCESORII INTERIOR

Imbunatatiti interiorul modelului F‑TYPE cu accesorii de inalta calitate, care completeaza in mod inspirat ansamblul si exprima personalitatea dvs. Selectati dintr-o gama care include praguri iluminate, padele din aluminiu pentru schimbarea vitezelor si covorase din mocheta premium, care pot fi insotite de o mocheta premium pentru portbagaj.

ACCESORII EXTERIOR

ACCESORII EXTERIOR

F‑TYPE este un automobil cu adevarat sportiv. Dar este usor de transformat si intr-un model sport practic, cu ajutorul gamei de accesorii premium proiectate pentru a imbunatati capacitatea de transport, confortul si utilitatea. Fabricate pentru a se potrivi perfect si pentru a oferi un maxim de rafinament, gama de accesorii include un deflector aerodinamic*, care permite reducerea turbulentelor si curentului de aer in habitaclul modelului F‑TYPE Convertible. Suportul practic pentru schiuri montat in spate este un sistem sigur patentat de Jaguar, care permite transportul echipamentelor pentru sporturi de iarna. Pentru un plus de eleganta sunt disponibile arce de securitate de culoare negru lucios.

*Standard pentru F‑TYPE R si F‑TYPE SVR Convertible

Cand configurati modelul F‑TYPE, puteti selecta modelul-preferat si apoi puteti adauga optiuni si accesorii. Iar daca va doriti si ceva mai mult decat echiparile standard Jaguar, sa personalizati si mai mult modelul F‑TYPE, puteti explora catalogul online.
Configurati modelul F‑TYPE Catalogul de accesorii