• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

F‑TYPE COUPÉ

Performante extraordinare, manevrabilitate sportiva si utilitate in viata de zi cu zi. F‑TYPE este un model Jaguar cu adevarat sportiv.

PUTERE MAXIMA

380 CP

ACCELERATIE

0-100 km/h in 4,9 secunde (380 CP, tractiune spate)

VITEZA MAXIMA

275 km/h

Imbina performantele sportive cu un comportament rutier precis si agil. F‑TYPE se remarca prin placerea pura de a conduce.

CONFIGURATOR

STIL INTERIOR

Extrem de confortabil, interiorul luxos al modelului F‑TYPE este perfect orientat pe nevoile soferului. Echipat cu scaune sport cu tapiterie din piele granulata si velur, plus consola centrala finisata in aluminiu texturat. Imaginea prezinta echipamente optionale, care nu sunt disponibile in echiparea standard. Ornamentul din aluminiu Delta al consolei centrale nu este disponibil pentru acest model.

COMPORTAMENT RUTIER SPORTIV

Acest model asigura un comportament rutier precis si sportiv, datorita suspensiei integrale cu 2 brate triunghiulare suprapuse, servodirectiei asistate electric (EPAS) si motoarelor puternice si performante. In functie de varianta de motorizare, acest model poate fi echipat cu tractiune spate sau integrala si cu transmisie manuala sau automata.

Explorati performantele dinamice

ASPECT INCITANT

F‑TYPE ESTE HOTARAT, GATA DE ACTIUNE. Aspectul sau masculin este definit de liniile curbe, atragatoare. Farurile cu XENON si lumini de zi cu LED sunt ca ochii unei feline. Jantele elegante din aliaj usor sunt disponibile in diferite variante si accentueaza aspectul dinamic.

Explorati exteriorul

PERFORMANTE EXTRAORDINARE

Acest model este disponibil cu 3 variante de motorizare. Un motor nou cu 4 cilindri, de 2,0 litri, turbo, pe benzina, ce dezvolta o putere de 300 CP si asigura performante excelente, rafinament si eficienta. Un motor V6 de 3,0 litri supraalimentat, care dezvolta o putere de 340 CP, permite acceleratii puternice (de la 0 la 100 km/h in 5,3 secunde) si atingerea unei viteze maxime de 260 km/h. Motorul V6 de 3,0 litri si 380 CP dezvolta un cuplu de 460 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4,9 secunde.

Explorati tehnologia motorului

PERSONALIZATI MODELUL F‑TYPE

Configurati modelul F‑TYPE conform preferintelor personale. Selectati varianta de caroserie si culoarea plafonului, apoi completati cu tipul de jante. Configurati interiorul ideal, alegand scaunele, texturile si combinatiile de culori preferate. Iar cu ajutorul colectiei exceptionale de optiuni, pachete de stilizare si accesorii puse la dispozitie de Jaguar, puteti configura modelul F‑TYPE de vis.

CONFIGURATI MODELUL F‑TYPE