• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

EXTERIOR

Formele fluide ale caroseriei, contururile sculptate, aripile evazate - prezenta de necontestat a modelului F‑TYPE nu lasa nicio urma de indoiala. Este un automobil sportiv, de inalta performanta.

Aspectul puternic si proportiile echilibrate ale modelului F‑TYPE ne dezvaluie originea sa - cel mai nou reprezentant al gamei de automobile Jaguar, prestigioase si de inalta performanta. Forma sa aerodinamica este realizata pornind de la principiul dinamicii fluidelor, modelat pe calculator de catre Jaguar. Caroseria a fost proiectata pornind de la criterii aerodinamice, pentru a asigura o forta de apasare mare si stabilitate excelenta la viteza ridicata. Indiferent de viteza de deplasare, noile faruri adaptive cu LED ale modelului F‑TYPE se regleaza automat, pentru a asigura cea mai buna iluminare posibila.

Configurati modelul F‑TYPE

FARURI CU LED

F‑TYPE se face remarcat si pe timp de noapte. Farurile noi cu LED* includ lumini de zi cu LED, in forma de J, si sunt pe cat de performante, pe atat de atragatoare. Aceste faruri elegante se regleaza automat in ambele directii, in functie de viteza vehiculului, si ofera o calitate a iluminarii apropiata de lumina naturala. Beneficiati intotdeauna de o iluminare optima, indiferent de conditiile de deplasare, si puteti distinge obiectele mai rapid si mai confortabil.

*Standard pentru F‑TYPE R‑Dynamic, F‑TYPE R si F‑TYPE SVR. Optional pentru F‑TYPE.

F‑TYPE

F‑TYPE

F‑TYPE este un model sportiv veritabil, cu un design care imbina puterea si eleganta. Profil indraznet. Curburi elegante. Expresiv, vesnic tanar si extrem de modern, asa cum numai un Jaguar poate fi. Disponibil cu jante din aliaj cu un diametru cuprins intre 18” si 20”.

F‑TYPE R-DYNAMIC

F‑TYPE R-DYNAMIC

Elementele de design confera modelului F‑TYPE R‑Dynamic un aspect sportiv autentic. Gratie stilului sportiv al caroseriei si jantelor din aliaj usor mai mari, atitudinea sa este mai indrazneata si mai pregnanta. Farurile cu LED puternice si cu un design superb completeaza perfect ansamblul.

F‑TYPE 400 SPORT

F‑TYPE 400 SPORT

Designul remarcabil al acestei editii speciale este subliniat de stilul special si inscriptiile F‑TYPE 400 SPORT de culoare galbena, la interior si exterior. Pachetul Sport Design si ornamentele de culoare gri inchis satinat il fac sa fie remarcat in orice imprejurare. Jantele din aliaj usor de 20”, de culoare gri inchis satinat, completeaza aspectul exclusivist.

F‑TYPE R

F‑TYPE R

F‑TYPE R inseamna intensitate. O imbinare perfecta intre performante si eleganta. Ofera mai mult. Mai multa putere. Mai mult dinamism. Mai multe senzatii tari. Atent studiat, senzual si incitant - F‑TYPE R este un model de exceptie.

F‑TYPE SVR

F‑TYPE SVR

Performantele celui mai puternic model de serie de pana acum sunt subliniate de fiecare aspect al designului sau exterior fascinant. Fiecare element de stil, pana la cel mai mic si subtil detaliu, face trimitere la capacitatile dinamice extraordinare ale modelului F‑TYPE SVR.

TIPURI DE PLAFOANE PENTRU MODELUL COUPÉ

PLAFON DIN ALUMINIU

Pentru un aspect pur de Coupé, plafonul din aluminiu al modelului F‑TYPE este la fel de robust si de usor ca si restul vehiculului. Acesta completeaza in mod ideal culoarea, stilul si linia profilului puternic al modelului F‑TYPE. Plafonul din aluminiu evidentiaza cel mai bine caracterul sportiv al modelului F‑TYPE.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLA

Va prezentam un interior mai luminos si mai aerisit, cu ajutorul plafonului panoramic realizat integral din sticla. Pentru un plus de siguranta, daca este cazul, plafonul include un parasolar care poate fi inchis manual.

PLAFON DIN FIBRA DE CARBON

Cu ajutorul panourilor exterioare si interioare din fibra de carbon, lipite pentru a crea o structura puternica si in acelasi timp usoara, plafonul din fibra de carbon, disponibil optional, este cu 20% mai usor decat plafonul standard din aluminiu. Fibrele de carbon sunt vizibile prin finisajul lacuit, de inalta calitate, care lasa o senzatie de profunzime.

PLAFON DECAPOTABIL

Plafonul decapotabil usor, din stofa, al modelului F‑TYPE Convertible este disponibil in 4 culori diferite. Izolat acustic cu materiale compozite, care permit reducerea zgomotului, include o luneta din sticla, echipata cu sistem de degivrare. Plafonul poate fi ridicat si coborat in numai 12 secunde si poate fi actionat complet electric la viteze de maxim 50 km/h.

Urmariti videoclipul
LAMPI SPATE CU LED

LAMPI SPATE CU LED

Lampile spate noi se continua pe aripi si includ tehnologie cu LED, care permite acestora adoptarea unei forme fine. Din spate, confera modelului F‑TYPE un aspect impozant si dinamic, in echilibru perfect.

F‑TYPE este proiectat pentru placerea pura de a conduce, iar solutiile tehnice utilizate ii deschid calea catre performante exceptionale, in toate conditiile de deplasare. Coupé sau Convertible, cu tractiune pe spate sau integrala, transmisie manuala sau automata, fiecare sofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferintelor personale. Creati modelul F‑TYPE perfect potrivit preferintelor dvs., cu ajutorul configuratorului, sau exprimati-va interesul.

CONFIGURATOR Trimiteti-mi informatii