• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologia avansata se imbina cu spiritul sportiv al modelului F‑TYPE pentru a se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat.
EMISII DE CO2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)

Maxim 75,0 (3,8), cu transmisie manuala
Maxim 68,9 (4,1), cu transmisie automata

Cu sistemul multimedia performant Touch Pro si sisteme audio de calitate, F‑TYPE asigura posibilitati de conectare, informare si divertisment, intr-o atmosfera eleganta.

COMENZI VIZUALE INTUITIVE

Ecranul tactil color, cu diagonala de 8” al modelului F‑TYPE reprezinta singurul punct de interactiune cu sistemului multimedia InControl. Acest lucru asigura controlul direct al sistemelor de navigatie, audio, de telefonie, climatizare si al multor alte sisteme suplimentare de asistenta pentru sofer, cum ar fi senzorii de parcare si modul dinamic configurabil.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

F‑TYPE include acum in echiparea standard sistem multimedia Touch Pro. Extrem de rapid, cu o interfata utilizator foarte intuitiva si o grafica lizibila, Touch Pro este cel mai avansat sistem multimedia creat de Jaguar pana acum. Experienta la volanul modelului F‑TYPE va fi mai usoara si mai placuta ca niciodata.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Tehnologiile si aplicatiile Connect Pro includ ultimele inovatii in materie de conectivitate si confort. Acestea includ InControl Apps, aplicatia InControl Remote si Pro Services, care utilizeaza o conexiune la internet rapida, de tip 4G.

APLICATIA INCONTROL REMOTE

APLICATIA INCONTROL REMOTE

Aplicatia InControl Remote permite monitorizarea si interactiunea cu modelul F‑TYPE, cu ajutorul unui smartphone. Ofera informatii si statistici despre vehicul, cum ar fi nivelul combustibilului, detaliile calatoriilor anterioare si starea portierelor si a geamurilor. Aplicatia va permite sa porniti de la distanta motorul, pentru a seta din timp temperatura in habitaclu*, sa inchideti si sa deschideti vehiculul si sa localizati modelul F‑TYPE pe o harta sau cu ajutorul functiei bip si flash.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata.

SISTEM DE URMARIRE

SISTEM DE URMARIRE

Sistemul de urmarire permite urmarirea modelului F‑TYPE in caz de furt sau de deplasare neautorizata, pentru a ajuta la identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului. Chiar daca vehiculul este furat cu cheia, puteti activa avertizarea apeland centrul de asistenta prin intermediul aplicatiei InControl Remote.

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps permite controlul aplicatiilor compatibile de la ecranul tactil, asigurand utilizarea sigura si confortabila a aplicatiilor optimizate special pentru a fi utilizate la bordul vehiculului. Cu o gama de servicii tot mai cuprinzatoare, InControl Apps va poate ajuta sa planificati calatoria, sa organizati intalnirea urmatoare si sa descoperiti imprejurimile.

SISTEM AUDIO MERIDIAN™

SISTEM AUDIO MERIDIAN™

Am colaborat cu expertii in sisteme audio de la Meridian si am proiectat special pentru F‑TYPE doua sisteme de inalta performanta. Sistemul de 380 W, cu 10 difuzoare care includ 2 subwoofere, disponibil in echiparea standard. Si sistemul de 770 W, cu 12 difuzoare, care asigura o calitate extraordinara a auditiei, cu ajutorul tehnologiei Meridian Trifield™.

SISTEM DE PROTECTIE PENTRU PIETONI

SISTEM DE PROTECTIE PENTRU PIETONI

Asigura protectia pietonilor si a pasagerilor din vehicul. Daca vehiculul loveste un pieton, sistemul inovator de protectie Jaguar este proiectat pentru a ridica automat capota, pentru a amortiza un eventual impact.