• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Interior

Intr-un model F‑TYPE veti face corp comun cu masina. Toate elementele configuratiei 1+1 sunt proiectate pentru a crea aceasta legatura. Ergonomia perfecta asigura o experienta la volan la un nivel nemaiintalnit pana acum.

Interiorul modelului F‑TYPE se remarca prin imbinarea dintre ergonomia functionala si stilul sportiv, alaturi de designul functional al postului de conducere, comenzile simple si instrumentele lizibile.

Interiorul a fost restilizat pentru a imbunatati rafinamentul, fara a influenta insa atentia acordata postului de conducere. Toate elementele au fost reproiectate. Scaunele noi, usoare si elegante, reprezinta cea mai importanta modificare, iar optional, scaunele Performance pot include acum o functie de ventilatie. Actualizarea si a celor mai mici detalii, cum ar fi ornamentele noi ale consolei centrale si elementele cromate ale usilor si volanului sporesc senzatia de lux.

Configurati modelul F‑TYPE
COMENZI ORIENTATE PE NEVOILE SOFERULUI

COMENZI ORIENTATE PE NEVOILE SOFERULUI

Instrumentele sunt simple, clare si lizibile, cu 2 cadrane analogice mari - esential pentru un model sportiv. Volanul sport cu 3 spite incorporeaza functii esentiale pentru un control usor. La modelele cu transmisie automata, padelele montate in spatele volanului permit selectarea secventiala a treptelor de viteza, cu varful degetelor, fara a lua mainile de pe volan.

PERSONALIZARE

Prin multitudinea de optiuni disponibile, habitaclul modelului F‑TYPE permite personalizarea in functie de preferinte. Configurati interiorul cu o varietate de cusaturi, materiale si combinatii de culori. Configurarea modelului F‑TYPE intr-un vehicul sportiv perfect este foarte simpla.

CONFIGURATI MODELUL F‑TYPE

SCAUNE USOARE

Scaunele noi ale modelului F‑TYPE sunt disponibile in variantele Sport si Performance si au fost proiectate pentru a conferi sportivitate. Constructia usoara din magneziu a scaunelor permite reducerea cu mai mult de 8 kg* a greutatii, comparativ cu modelele generatiei anterioare. Forma atent studiata a acestora ocupa mai putin spatiu si asigura o libertate mai mare de reglare a scaunului. Scaunele Performance asigura o sustinere laterala imbunatatita in timpul condusului sportiv si pot include o functie de ventilatie, pentru un confort imbunatatit.

*Reducere a greutatii pentru scaunele Performance.

Urmariti videoclipul
ILUMINARE AMBIENTALA CONFIGURABILA

ILUMINARE AMBIENTALA CONFIGURABILA

Apasati butonul de start, iar interiorul modelului F‑TYPE se trezeste la viata, cu o orga de lumini. Iluminarea ambientala configurabila permite o personalizare suplimentara, cu optiuni precum albastru fosforescent, albastru deschis, alb, coral sau rosu, in functie de preferintele personale. Activati modul dinamic, iar culoarea iluminarii manerelor usilor, consolei centrale si grupului de instrumente se schimba automat la rosu.

PORTBAGAJ

PORTBAGAJ

Am proiectat portbagajul modelului F‑TYPE Coupé pentru a crea un automobil sportiv potrivit oricarui stil de viata. Volumul disponibil este apropiat de cel al unor modele hatchback binecunoscute - pana la 408 litri. Pentru un acces mai usor, hayonul poate fi deschis sau inchis de la un buton, in cazul echiparii cu sistem electric de actionare*.

*Numai pentru modelul Coupé.