• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

PERFORMANTE

Motoare pe benzina puternice si performante. Constructie usoara din aluminiu. Suspensie sofisticata. F‑TYPE este un automobil de inalta performanta.
EMISII DE CO2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)

Maxim 75,0 (3,8), cu transmisie manuala
Maxim 68,9 (4,1), cu transmisie automata

Caroseria din aluminiu rezistenta si usoara a modelului F‑TYPE reprezinta platforma optima pentru un automobil sportiv. Aceasta permite sistemului de suspensie cu 2 brate duble suprapuse sa asigure un comportament rutier sigur si completeaza perfect gama de motoare de inalta performanta care echipeaza modelul F‑TYPE.

CONFIGURATOR

Play

TRACTIUNE INTEGRALA

Sistemul de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics al modelului F‑TYPE asigura performante si un comportament sportiv, alaturi de manevrabilitate excelenta, indiferent de suprafata de rulare. Disponibil optional pe F‑TYPE si F‑TYPE R‑Dynamic si standard pentru F‑TYPE R si F‑TYPE SVR, permite acestui Jaguar sa se pozitioneze pe primul loc intre automobilele sportive.

COMPORTAMENT RUTIER SI MANEVRABILITATE

F‑TYPE se remarca prin control, agilitate si feedback exceptionale. Comportamentul sau rutier sportiv este asigurat de sasiul rigid, suspensia integrala cu 2 brate triunghiulare suprapuse si servodirectia asistata electric sofisticata (EPAS).

Urmariti videoclipul

SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

Datorita sistemelor avansate Jaguar de asistenta la condus, caracterul dinamic al modelului F‑TYPE este usor de valorificat. Pentru imbunatatirea comportamentului in viraje si reducerea tendintei subviratoare, sistemul de vectorizare a cuplului motor franeaza independent si controlat rotile fata si spate de pe interiorul virajului. Diferentialul activ controlat electronic* imbunatateste si mai mult comportamentul rutier, prin interactiunea cu sistemul Intelligent Driveline Dynamics, pentru a gestiona cu precizie cuplul motor furnizat fiecarei roti din spate. Iar pentru a asigura control si confort optime, suspensia adaptiva dinamic* analizeaza suprafata de rulare si stilul de condus si apoi adapteaza modul in care F‑TYPE raspunde.

*Echipamentul este disponibil in functie de model si varianta de motorizare. Pentru detalii consultati configuratorul sau specificatiile si lista de preturi.

Urmariti videoclipul