• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

F‑TYPE R COUPÉ

Mai multa putere. Mai mult dinamism. Mai multe senzatii tari. F‑TYPE R este modelul sportiv mai avansat, mai senzual si mai incitant.

PUTERE MAXIMA

550 CP

ACCELERATIE

0-100km/h in 4,1 secunde

VITEZA MAXIMA

300km/h

F‑TYPE R este echipat cu incredibilul motor Jaguar V8 de 5,0 litri, supraalimentat, care dezvolta o putere de 550 CP si un cuplu de 680 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde. Prin combinatia perfecta dintre putere, performante si manevrabilitate, F‑TYPE R este pregatit pentru a infrunta aproape orice conditii de deplasare. Explorati modelul F‑TYPE R Convertible CONFIGURATOR

STIL INTERIOR

Interiorul modelului F‑TYPE R este configurat pentru 2 pasageri. Motivul R confera modelului o personalitate aparte si include o consola centrala din aluminiu Linear Vee, cu sigla R. Va puteti bucura de pielea premium si cusatura dubla, iar pentru un suport lateral desavarsit in stilul de condus sportiv, puteti opta pentru scaune performance cu sigla R stantata pe tetiere.

COMPORTAMENT RUTIER SPORTIV

F‑TYPE R este echipat cu Adaptive Dynamics si sistem de vectorizare a cuplului motor, care interactioneaza cu diferentialul electronic activ. Aceste sisteme se completeaza pentru a optimiza tractiunea si comportamentul rutier, reducand tendinta de subvirare.

Explorati performantele dinamice

ASPECT INCITANT

Alura impunatoare si detaliile de design elegante ale modelului F‑TYPE R ii confera acestui model statutul de automobil sport adevarat. Printre altele enumeram capota sculptata a motorului, cu prize de aer in culoarea caroseriei, esapament cvadruplu, montat pe exterior, si jante impresionate de 20”, din aliaj usor, care completeaza in mod inspirat ansamblul.

Explorati exteriorul

PERFORMANTE EXTRAORDINARE

F‑TYPE R profita din plin de structura foarte rigida a caroseriei, de care beneficiaza modelul F‑TYPE. Rigiditatea acesteia nu reprezinta doar platforma perfecta pentru sistemul nostru de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics, care asigura o tractiune exceptionala, ci completeaza si suspensia imbunatatita a acestui model, pentru a asigura un comportament rutier de o agilitate incredibila. Impreuna aceste sisteme se asigura ca modelul F‑TYPE R poate exploata intreaga putere furnizata de motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri si 550 CP.

Explorati tehnologia motorului

PERSONALIZATI MODELUL F‑TYPE R

Configurati modelul F‑TYPE conform preferintelor personale. Selectati varianta de caroserie si culoarea plafonului, apoi completati cu tipul de jante. Configurati interiorul ideal, alegand scaunele, texturile si combinatiile de culori preferate. Iar cu ajutorul colectiei exceptionale de optiuni, pachete de stilizare si accesorii puse la dispozitie de Jaguar, puteti configura modelul F‑TYPE de vis.

Configurati modelul F‑TYPE R