• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

F‑TYPE SVR CONVERTIBLE

Cu un motor de 575 CP, F‑TYPE SVR a fost proiectat pentru putere pura, performante si o viteza maxima de 314km/h.

PUTERE MAXIMA

575 CP

ACCELERATIE

0-100km/h in 3,7 secunde

VITEZA MAXIMA

314km/h

Divizia de vehicule speciale Jaguar (SVO) este autoarea celor mai performante modele Jaguar: performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare. Cel mai nou produs realizat de centrul modern SVO este F‑TYPE SVR - cel mai puternic model din gama F‑TYPE.

Motorul V8 de 5,0 litri echipat cu un compresor cu 2 rotoare accelereaza instantaneu si asigura performante excelente la toate regimurile de turatie. Tineti-va bine - de la 0 la 100 km/h in numai 3,7 secunde, la o viteza maxima de 314 km/h*.

*La inlocuirea spoilerului spate din fibra de carbon al modelului F‑TYPE SVR cu spoilerul spate escamotabil disponibil standard pe modelul F‑TYPE, viteza maxima a modelului F‑TYPE SVR Convertible se reduce la 300 km/h.

EXPLORATI MODELUL F‑TYPE SVR COUPÉ CONFIGURATOR

STIL INTERIOR

Scaunele Performance asigura confort, sustinere laterala si finisaje ultramoderne, oferind o senzatie de lux absolut.

TOATE DETALIILE CONTEAZA

Descoperiti cel mai puternic F‑TYPE. F‑TYPE SVR este mai rapid si mai usor - cu o aerodinamica modificata, care permite imbunatatirea aderentei, si sistem de tractiune integrala Jaguar, care asigura o tractiune optima in toate conditiile de deplasare. Fiecare detaliu a fost optimizat pentru performante iesite din comun - un model Jaguar autentic.

TEHNOLOGII PENTRU REDUCEREA GREUTATII

Greutatea este inamicul sportivitatii. Asa ca am proiectat un F‑TYPE SVR pentru a fi cat mai usor posibil. Fiecare gram conteaza. Sistemul de esapament usor, realizat din titan si Inconel®, economiseste 16 kg, iar jantele forjate din aliaj usor asigura o reducere a greutatii cu 13,8 kg. Fiecare fuzeta spate reproiectata economiseste 0,6 kg comparativ cu o fuzeta conventionala, iar franele disponibile optional, cu un diametru de 398 mm pe fata si 380 mm pe spate asigura o reducere a greutatii cu 21 de kg, comparativ cu varianta din otel. Fiecare miligram economisit confera modelului F‑TYPE SVR acceleratii mai rapide, manevrabilitate mai sportiva si franare mai performanta - pentru o experienta de neuitat la volan.

Explorati performantele dinamice

AERODINAMICA

Spoilerul spate al modelului F‑TYPE SVR face parte din pachetul de performanta si asigura reducerea rezistentei la inaintare si cresterea fortei de apasare. Acesta este mai lat si mai inaltat, pentru a actiona pe toata latimea vehiculului. Daca este activat, asigura reducerea cu 2,5% a coeficientului aerodinamic si cu 15% a efectului de portanta. Celelalte elemente aerodinamice gestioneaza fluxul de aer prin compartimentul motor, pentru o racire optima si o forta de apasare echilibrata. Planseul plan si difuzorul din spate permit reducerea rezistentei la inaintare, gestionarea fluxului de aer si imbunatatirea stabilitatii.

Explorati exteriorul

TEHNOLOGIA GRUPULUI MOTOPROPULSOR

Motorul V8 de 5,0 litri al modelului F‑TYPE SVR este cel mai puternic si a fost recalibrat pentru a furniza o putere de 575 CP si un cuplu de 700 Nm. Sistemul de tractiune integrala interactioneaza cu diferentialul electronic activ pentru a imbunatati tractiunea si stabilitatea, oferind modelului F‑TYPE SVR un comportament rutier suveran.

Explorati tehnologia motorului

PERSONALIZATI MODELUL F‑TYPE SVR

Configurati modelul F‑TYPE conform preferintelor personale. Selectati varianta de caroserie si culoarea plafonului, apoi completati cu tipul de jante. Configurati interiorul ideal, alegand scaunele, texturile si combinatiile de culori preferate. Iar cu ajutorul colectiei exceptionale de optiuni, pachete de stilizare si accesorii puse la dispozitie de Jaguar, puteti configura modelul F‑TYPE de vis.

Configurati modelul F‑TYPE SVR