F-PACE

SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.De la 37.700 € + TVA

configurator

EMISII DE CO2 g/km
Pana la 129, cu transmisie manuala
Pana la 139, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100 km (ciclu combinat)
Pana la 4,9 cu transmisie manuala
Pana la 5,3 cu transmisie automata


F-PACE este cel mai practic model sportiv Jaguar. Imbina placerea pura de a conduce si eficienta. Avansat tehnologic pe toate planurile, F-PACE promite o calatorie sigura si incitanta. Poate parcurge orice traseu si face fata cu brio cerintelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru dvs. si pentru familie.

 

EXPLORATI HABITACLUL UNUI F-PACE

DESIGN INSPIRAT DE F-TYPE

CARACTERISTICI SPORTIVE

Inspirat de F-TYPE, F-PACE este un SUV performant, cu aptitudini sport. De la profilul capotei motorului la aripile proeminente din spate, aspectul sau puternic il transforma intr-o prezenta remarcabila. F-PACE reinventeaza energia, forta si puritatea formei unui F-TYPE.

EXPLORATI EXTERIORUL

 

WORLD CAR AWARD WINNER 2017

Jaguar F-PACE este oficial “Masina Anului 2017” si totodata Masina cu cel mai bun design, ca urmare a distinctiilor obtinute in cadrul competitiei “World Car Awards 2017”. Juriul responsabil pentru aceasta dubla victorie a fost compus din 72 de jurnalisti din 24 de tari. Astfel, F-PACE este cel de-al doilea model care a castigat aceste duble distinctii, cumuland pana acum un total de 34 de premii.
PUTERE SI EFICIENTA

Explorati gama completa de motorizari disponibile pentru F-PACE. Aceasta include noul motor turbo pe benzina, cu 4 cilindri in linie, de 2,0 litri si 250 CP, un motor V6 pe benzina, supraalimentat, de 3,0 litri si 380 CP si eficientul motor turbodiesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP, care se remarca printr-un consum de combustibil minim de 4,6 l/100 km si emisii de CO2 de numai 122 g/km.*

*Valorile privind consumul de combustibil/emisiile variaza in functie de dimensiunile anvelopelor.

EXPLORATI PERFORMANTELE DINAMICE


FUNCTIONAL SI SPATIOS

**Sub copertina portbagajului si daca vehiculul este echipat cu kit de pana. 508 litri, la modelele cu roata de rezerva compacta. 463 litri, la modelele cu roata de rezerva normala.

EXPLORATI INTERIORUL


TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE INCORPORATA

F-PACE va ofera tehnologii de ultima generatie, cum ar fi sistemele optionale Head-Up Display si Activity Key, precum si sisteme avansate de asistenta la condus, pentru ca fiecare calatorie sa fie mai relaxanta si mai usoara. Acestea includ sistemul multimedia avansat InControl, care asigura divertismentul si conectarea in permanenta la lumea exterioara.

EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
GAMA F-PACE

Explorati gama F-PACE si descoperiti combinatia perfecta de performante, stil si functionalitate.

SELECTATI MODELUL F-PACE PREFERAT

 • F-PACE PRESTIGE

  Un SUV performant si luxul unui habitaclu perfect conceput, cu tapiterie din piele.
  Preturi incepand cu: 42,500 € + TVA

 • F-PACE PORTFOLIO

  Cel mai luxos F-PACE - elegant, sofisticat, cu o gama completa de tehnologii de ultima generatie.
  Preturi incepand cu: : 45,800  € + TVA

 • F-PACE R-SPORT

  Stil sportiv autentic, cu detalii sportive la exterior si scaune sport speciale.
  Preturi incepand cu: : 44,700  € + TVA

 • F-PACE S

  Pentru cele mai bune performante, alegeti intre motorul V6 turbodiesel de 3,0 litri sau motorul V6 supraalimentat, pe benzina, de 380 CP.
  Preturi incepand cu: : 61,700 € + TVA

 • F-PACE FIRST EDITION

  Inspirat de conceptul C-X17, F-PACE First Edition ofera detalii de design speciale si un nivel de echipare complet, alaturi de motorul V6 turbodiesel de 3,0 l si 300 CP.
  Preturi incepand cu: 69,600  € + TVA