F-TYPE - UN JAGUAR PUR SANGE

Puternic, agil si aparte, modelul F-TYPE este adevarata masina sport Jaguar, conceputa pentru o performanta inalta si manevrabilitate instantanee – cel mai recent model dintr-o istorie distinsa. Motoare supra-alimentate, structura caroseriei din aluminiu usor si tehnologii avansate ofera o experienta intuitiva, instinctiva si dinamica.

F-TYPE COUPÉ

Preturi de la 58.000 EURO + TVA

Descoperiti performantele sportive cele mai inalte, manevrabilitatea fara cusur si design emblematic. F-TYPE Coupé ofera o experienta de condus completa.

F-TYPE R

Preturi de la 100.600 EURO + TVA

F-TYPE SVR

Preturi de la 120.500 EURO + TVA

 

F-TYPE CONVERTIBLE

Preturi de la 63.500 EURO + TVA

F-TYPE Convertible este conceput pentru a atinge cele mai inalte performante, oferind un raspuns instant la comenzi, pentru o manevrabilitate de neegalat.

F-TYPE R

Preturi de la 106.500 EURO + TVA

F-TYPE R

Preturi de la 126.000 EURO + TVA

 

 • F-TYPE R 

  F-TYPE R ofera nivele superioare de performanta, combinata cu tehnologii dinamice pentru o experienta de condus suprema.

   

 • F-TYPE

  F-TYPE este conceput pentru a oferi placerea pura de a conduce. Este o combinatie ideala intre performanta si manevrabilitate, rafinament si caracter practic.

 • F-TYPE S

  F-TYPE S adauga un plus de putere si o gama mai mare de tehnologii de condus sofisticate.

PUTERE ULUITOARE

Inima pulsanda a fiecarui F-TYPE este un motor supraalimentat. Puterea este furnizata de o gama de trei motoare avansate tehnologic: 3.0 V6 340 CP la modelul F-TYPE, 3.0 V6 380 CP la F-TYPE S si F-TYPE S AWD, si 5.0 V8 550 CP, la F-TYPE R si F-TYPE R AWD. 

 

Supra-alimentarea ofera o performanta liniara si acces imediat la niveluri inalte de cuplu motor la toate turatiile motorului, minimalizând timpul dintre solicitarea soferului pentru putere mai mare si raspunsul motorului.

Constructia usoara din Aluminiu

Structura usoara, dar extrem de rigida, din alumiminiu a caroseriei modelului
F-TYPE este ideala pentru o masina tip sport si este fundamentala pentru a atinge performantele inalte, comportamentul impecabil si manevrabilitate precisa a acestui model. Aceasta structura asigura stabilitatea vehiculului si completeaza perfect gama de motoare de inalta performanta Jaguar. Impreuna produc rapoarte exceptionale putere – greutate si cuplu de torsiune – greutate – adevarata lume a masurilor performantei masinilor tip sport.

Siguranta si securitate

 

Echilibru

Echilibrat si capabil, manevrabilitatea exceptionala a modelului F-TYPE incepe cu trasaturile sale fizice. Centrul sau de greutate este plasat cat mai jos posibil. Distribuirea egala a greutatii a fost meticulos conceputa, pana la plasarea bateriei si a rezervorului de lichid de parbriz in partea spate. Lungimea defineste agilitatea unei masini, in timp ce latimea ii determina stabilitatea.

 

 

CUM SE SIMTE LA INTERIOR

Sunteti conectat cu masina, volanul si drumul din clipa in care apasati butonul start si motorul porneste. Interiorul construit in jurul soferului combina tehnologii intuitive, functii ergonomice si un design sportiv unic.

 

Aflati mai multe despre F-TYPE

Adaptata stilului personal de condus

F-TYPE ofera o gama diversificata de optiuni pentru o experienta de condus personala si performante maxime.

Descoperiti Dinamica deplasarii F-TYPE

Design Interior

F-TYPE propune o multitudine de oportunitati pentru a transforma habitaclul intr-un mod unic. Va puteti adapta preferintelor personale aproape orice detaliu, de la scaune, culori, chiar si centura de siguranta.

Descoperiti mai multe despre interiorul F-TYPE

Divertisment la interior

Trei sisteme audio performante si rafinate aduc interiorul F-TYPE la viata cu un sunet incredibil de bogat.
Descoperiti mai multe despre multimedia F-TYPE

Descoperiti mai multe despre F-TYPE Multimedia

World Car Design of the Year

Acest prestigios premiu a fost castigat de F-TYPE ca urmare a evaluarii facute de catre un distins grup de experti in design si de catre juriul World Car of the Year.
Descoperiti mai multe despre designul exterior F-TYPE

Descoperiti exteriorul F-TYPE