CE ESTE JAGUAR XJ

XJ este un Jaguar pur. Structura sa robusta din aluminiu usor asigura agilitate si manevrabilitate la superlativ. Tehnologia inovatoare asigura o reactie prompta la conditiile de drum si la prezenta altor autovehicule. Si, pentru ca exista spatiu suficient pentru ca pasagerii sa se relaxeze, XJ este dotat pentru a rasfata de asemenea, delectandu-va fiecare simt. Pare viu. Se simte viu. Acesta este extraordinarul XJ.

DESCOPERITI O LUME DIFERITA

XJ este perfect, fie ca doriti sa conduceti sau sa fiti pasager. Cu standarde exceptionale de lux pentru pasageri, acesta ofera experienta dinamica de conducere pe care o asteptati de la un Jaguar. Ca sofer sau pasager veti descoperi o calitate a executiei care diferentiaza XJ, optimizat prin optiuni atent alese de culoare, materiale si finisaje.

HABITACLUL

Confortul luxos va invaluie imediat ce intrati in XJ. Scaunele din fata sunt incalzite, iar, in unele variante, acestea sunt de asemenea racite pentru confortul maxim al soferului, cu cinci programe de masaj diferite ce pot fi reglate in functie de preferintele dumneavoastra. Relaxati-va si intindeti-va picioarele - in modelul XJ cu ampatament alungit aveti un spatiu pentru picioare de un metru - sau, daca preferati, puteti lucra din mers gratie masutelor business frumoase, acoperite cu piele, optionale pentru modelele cu ampatament lung.
Alte optiuni pentru accentuarea spatiului pentru locurile din spate includ doua scaune cu inclinare in stil airline cu trei programe de masaj si memorie. Situata in cotiera centrala, impreuna cu doua suporturi pentru pahare, telecomanda sistemului Multimedia pentru Scaunele din Spate este intotdeauna la indemana. Cotiera centrala se pliaza perfect pentru a face loc celui de-al treilea pasager daca este nevoie.

 

LUXUL IN MISCARE

Sa conduceti un XJ este o experienta sublima. Acesta ofera agilitate, performante dinamice, gratie constructiei rigide, din aluminiu usor si distributia aproape perfecta a greutatii. Tehnologiile de bord intuitive fac condusul chiar mai placut - de la schimbarea fara efort a vitezelor si controlul sporit al condusului oferite de JaguarDrive Selector™ si JaguarDrive Control™ la schimbarea fulgeratoare a vitezelor a sistemului Jaguar Sequential Shift™ care se adapteaza pentru a corespunde stilului dumneavoastra de condus. In acelasi timp, sistemul de Dinamica Adaptiva monitorizeaza comenzile soferului si optimizeaza setarile suspensiilor masinii pentru confortul si control deplin al calatoriei.


PUTERE EXCEPTIONALA

Performantele dinamice sunt incorporate in fiecare motor XJ, asigurand manevrabilitate remarcabila. Toate cele trei motoare sunt dotate cu transmisie automata cu 8 viteze pentru schimbarea rapida, lina a vitezelor si pentru economia de carburant. Gama este completata de gama de motoare de la motorul nostru Diesel Turbo de 3.0 litri V6 275CP pana la motorul Supraalimentat pe benzina de 3.0 litri V6 340CP.


PUTEREA INTERIORULUI

Frumusetea XJ se regaseste si in interior. Structura monococa din aluminiu este exceptional de puternica dar usoara, cu distributia aproape perfecta a greutatii.

 

Rigiditatea sa superioara asigura manevrabilitate mai sigura, mai precisa si absoarbe fortele de impact mai mari decat otelul. Acesta poate, de asemenea, ajuta la obtinerea unei economii mai bune de carburant si la reducerea emisiilor de CO2. In plus, 50% din aluminiul folosit provine din surse reciclate.CONTROL SI CONECTARE

In XJ aveti in totdeauna informatiile relevante la indemana, precum cele privind cat de aproape sunteti de urmatoarea intersectie sau statie de alimentare, gratie afisajelor si indicatoarelor de pe panoul de Instrumente Virtuale.  Aveti, de asemenea, controlul complet vocal al sistemelor audio, de navigatie si de telefonie prin ecranul tactil de 8'' de pe consola centrala.
HABITACLU PLIN DE VIATA

Confortul luxos va invaluie imediat ce intrati in XJ. Relaxati-va si intindeti-va picioarele - in modelul XJ cu ampatament alungit aveti un spatiu pentru picioare de un metru - sau, daca preferati, puteti lucra din mers gratie masutelor business si lampilor de lectura.
Confortul luxos va invaluie imediat ce intrati in XJ. Relaxati-va si intindeti-va picioarele - in modelul XJ cu ampatament alungit aveti un spatiu pentru picioare de un metru - sau, daca preferati, puteti lucra din mers gratie masutelor business si lampilor de lectura. Scaunele din fata sunt incalzite, iar in unele variante acestea sunt, de asemenea, racite pentru confortul maxim al soferului, cu cinci programe de masaj diferite ce pot fi reglate in functie de preferintele dumneavoastra.

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ