• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologiile perfect integrate asigura controlul usor al functiilor modelului I‑PACE si dispozitivelor conectate.

Modelul I‑PACE asigura o experienta perfect integrata, atat in vehicul, cat si in afara acestuia. Indiferent daca este vorba despre cele 2 ecrane tactile, afisajul interactiv pentru sofer sau cel de pe parbriz ori despre smartphone-ul dvs., aveti la indemana tot ce va doriti.

Configurator

Play

TOUCH PRO DUO

Sistemul multimedia Jaguar Touch Pro Duo include un ecran tactil cu diagonala de 10”, integrat in plansa de bord, si un ecran tactil cu diagonala de 5”, amplasat in partea inferioara, care include indicatoare dinamice multifunctionale.

CONECTIVITATE IN ECHIPAREA STANDARD

REMOTE

Pastrati legatura cu modelul I‑PACE. Compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Apple si Android, aplicatia Remote va permite sa fiti la curent si sa interactionati cu informatiile principale ale vehiculului, cum ar fi autonomia disponibila, starea de incarcare si starea de conectare.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro va permite sa afisati hartile in format 2D sau 3D. Salvati locatiile preferate si utilizati comenzile prin gesturi, pentru o explorare usoara a hartii. In cazul modelului I‑PACE, Navigation Pro prezinta si autonomia, tinand cont de diferiti factori precum topologia drumului si restrictiile de viteza.

CONNECT PRO

Cu ajutorul Connect Pro, modelul I‑PACE va ofera cele mai noi informatii. Aflati ce se intampla pe traseu, vedeti locurile de parcare libere si punctele de interes din apropiere, iar dupa instalarea unei cartele SIM, puteti crea un hotspot Wi-Fi 4G in vehicul, pentru a va asigura ca sunteti conectati in permanenta.

PACHET SMARTPHONE

Pachetul Smartphone asigura o interactiune simpla si intuitiva cu diferite aplicatii, prin intermediul ecranului tactil al modelului I‑PACE. Pachetul include un cont Spotify special si Tile® – o aplicatie care va permite sa gasiti obiectele pierdute sau ratacite.

Play

SETARI INTELIGENTE

Prin identificarea automata a fiecarui sofer, cu ajutorul cheii si telefonului, setarile inteligente permit selectarea scaunului preferat, pozitiei oglinzilor si redarea melodiei preferate, la inceputul fiecarei calatorii. De asemenea, setarile inteligente pot memora si automatiza aceste preferinte, in functie de obiceiurile si rutinele dvs. zilnice.

Play

AFISAJ PE PARBRIZ

Pentru o atentie suplimentara din partea soferului, afisajul pe parbriz disponibil optional prezinta date precum viteza si directiile de navigatie in campul vizual al soferului. Acesta se remarca prin grafica lizibila in format full-color.

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER

Afisajul interactiv pentru sofer, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, asigura informatii relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigatie 3D in ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezolutia sa ridicata asigura cea mai buna claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fara intreruperi.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Ascultati muzica preferata, cu 2 sisteme audio realizate de prestigiosul brand britanic in materie de sisteme audio, Meridian™. Performantul sistem audio SURROUND Meridian cu tehnologie Trifield™ asigura toata rezonanta si claritatea unei sali de concert. Cu 15 difuzoare, Meridian™ asigura cea mai buna experienta audio si este echipare standard pentru modelele I‑PACE HSE si First Edition.

Explorati sistemele Meridian

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

Anumite echipamente descrise pot fi optionale sau specifice diferitelor piete. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile privind tehnologia de pe aceasta pagina web, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.