• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Play

DESIGN INTERIOR

Modelul I‑PACE reinterpreteaza echilibrul clasic Jaguar intre lux si sportivitate.

Tehnologie perfect integrata, habitaclu spatios si silentiozitate deosebita. Designul interior este curat si simplificat, cu butoane tactile si forme elegante.

Configurator

ATMOSFERA LUXOASA

In habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual, subliniaza ambianta luxoasa. Ornamentele robuste sunt prezente din abundenta, iar cusatura dubla fina, in culoare contrastanta, da o nota suplimentara de eleganta. Pe timp de noapte, iluminarea clara de culoare alba accentueaza detaliile elegante.

Play

SPATIU ASCUNS

Modelul I‑PACE dispune de o consola centrala flotanta. Acest design special confera o senzatie imediata de spatiu, chiar din momentul in care deschideti usa.

EXPLORATI FUNCTIONALITATEA
SCAUNE SPORT

SCAUNE SPORT

Disponibile intr-o gama diversificata de materiale si culori, scaunele sport atent proiectate ale modelului I‑PACE asigura o sustinere laterala perfecta pe viraje. Sunt echipate cu functii de incalzire si ventilatie, pentru un confort imbunatatit.

SCAUNE PERFORMANCE

SCAUNE PERFORMANCE

Scaunele Performance au fost proiectate pentru a conferi sportivitate. Realizate din cele mai rafinate materiale, asigura o sustinere laterala imbunatatita in timpul condusului sportiv.

RAFINAMENT SI SILENTIOZITATE

RAFINAMENT SI SILENTIOZITATE

Habitaclul este perfect izolat de mediul exterior. Pentru un plus de rafinament, incapsularea sofisticata a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizeaza zgomotul la vant.

Play

SUPRAFETE VITRATE LAMINATE, FONOABSORBANTE

Modelul I‑PACE ofera o experienta rafinata si silentioasa. Pentru mentinerea linistii in habitaclu, modelul I‑PACE este echipat cu geamuri fata si parbriz laminate, fonoabsorbante, care asigura reducerea zgomotului exterior resimtit in habitaclu.

PRESTABILIRE TEMPERATURA IN HABITACLU

PRESTABILIRE TEMPERATURA IN HABITACLU

Incalziti sau raciti in prealabil habitaclul modelului I‑PACE, de la ecranul tactil sau de la distanta, cu ajutorul aplicatiei instalate pe smartphone, pentru a asigura temperatura dorita inainte de a porni la drum. Prin prestabilirea temperaturii in timp ce modelul I‑PACE se incarca, poate fi setata temperatura ideala, fara a se utiliza energia bateriei si fara a fi afectata autonomia vehiculului.

IONIZARE AER IN HABITACLU

IONIZARE AER IN HABITACLU

Modelul I‑PACE ofera un sistem de ionizare, care imbunatateste calitatea aerului. Ionizarea aerului in habitaclu neutralizeaza mirosurile si reduce la minim bacteriile si substantele poluante, pentru un mediu mai sanatos si mai placut in vehicul.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR