• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

I‑PACE

Design si performante sportive Jaguar, cu tehnologii intuitive si functionalitate.

ACCELERATIE

0-100 km/h in 4,8 secunde

AUTONOMIE

470 km, conform ciclului WLTP

*WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

PASTREAZA TRADITIA

I‑PACE continua traditia Jaguar privind inovatiile si beneficiaza de toate avantajele propulsiei electrice, pentru a oferi performante dinamice sportive si un design proaspat si elegant.

Configurator

FATA

SPATE

INTERIOR

PRINCIPALELE ECHIPAMENTE ALE MODELULUI I‑PACE

Sportivitate, inovatii, inteligenta si stil - toate in echiparea standard a modelului I‑PACE.

JANTE DE 20”, DIN ALIAJ USOR

Jante de 20”, din aliaj usor, cu 6 spite, „tip 6007”

FARURI CU LED

Puternice si elegante, oferind o vizibilitate imbunatatita pentru sofer.

SCAUNE SPORT LUXTEC

Scaune fata reglabile partial electric pe 8 directii, proiectate special pentru maximizarea functionalitatii si confortului.

TOUCH PRO DUO

Cele 2 ecrane tactile high-definition noi, cu diagonala de 10" si de 5", asigura flexibilitate si eficienta in utilizare imbunatatite. Vedeti informatii pe unul si interactionati simultan cu echipamentele suplimentare, pe celalalt.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Sistemul audio performant MeridianTM, cu o putere de 380 W, aduce in habitaclu atmosfera unei sali de concert.

PACHET PARK

Imbunatateste siguranta soferului si pasagerilor. Echipamentele standard includ asistenta la franarea de urgenta, asistenta la pastrarea benzii de deplasare, camera video spate, senzori de parcare, monitorizare iesire in siguranta si monitorizare trafic din spate.

JANTE DE 20”, DIN ALIAJ USOR

Jante de 20”, din aliaj usor, cu 6 spite, „tip 6007” - cu dimensiuni mai mari, pentru un aspect mai sportiv.

FARURI PREMIUM CU LED

Cu o grafica speciala a luminilor de zi.

SCAUNE SPORT, CU TAPITERIE DIN PIELE GRANULATA

Scaune fata cu functie de memorie, reglabile electric pe 10 directii, prelucrate perfect, pentru functionalitate si confort exceptionale.

TOUCH PRO DUO

Cele 2 ecrane tactile high-definition noi, cu diagonala de 10" si de 5", asigura flexibilitate si eficienta in utilizare imbunatatite. Vedeti informatii pe unul si interactionati simultan cu echipamentele suplimentare, pe celalalt.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Utilizand acustica atent studiata a habitaclului modelului I‑PACE, acest sistem performant, cu o putere de 380 W, va transpune in atmosfera unei sali de concert.

PACHET DRIVE

Asigura o experienta la volan mai placuta si mai sigura. Pe langa echipamentele standard, pachetul Drive include control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta la deplasarea in coloana, franare de urgenta de la viteza ridicata si asistenta pentru unghiul mort.

JANTE DE 20”, DIN ALIAJ USOR

 • Jante de 20”, din aliaj usor, cu 5 spite, „tip 5068’ si finisaj diamantat.

FARURI MATRIX CU LED

Asigura o vizibilitate extraordinara. Faruri Matrix cu LED si lumini de zi signature.

SCAUNE SPORT, CU TAPITERIE DIN PIELE WINDSOR

Scaunele fata incalzite si ventilate, reglabile pe 18 directii, cu functie de memorie si scaunele spate incalzite sunt imbracate in tapiterie de piele de inalta calitate si asigura controlul temperaturii.

TOUCH PRO DUO

Cele 2 ecrane tactile high-definition noi, cu diagonala de 10" si de 5", asigura flexibilitate si eficienta in utilizare imbunatatite. Vedeti informatii pe unul si interactionati simultan cu echipamentele suplimentare, pe celalalt.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Toata rezonanta si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul sistemului de 825 W, cu 15 difuzoare care includ un subwoofer cu 2 canale - perfect corelate cu ajutorul tehnologiei Trifield™.

PACHET DRIVE ASSIST

Pe langa echipamentele standard, pachetul Driver Assist ofera o gama diversificata de sisteme de asistenta pentru sofer, care includ controlul adaptiv al vitezei de croaziera cu asistenta directiei, camere video perimetrale, franare de urgenta de la viteza ridicata si asistenta pentru unghiul mort.

Play

SPECIFICATII

Vedeti informatii detaliate despre performante si autonomie, dimensiuni si alte date importante pentru intreaga gama de modele I‑PACE.

EXPLORATI SPECIFICATIILE

CONFIGURATI MODELUL I‑PACE

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

ECHIPAMENTE JAGUAR - ACCESORII

Creati cel mai potrivit model I‑PACE din lume: al dvs.

EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
TRIMITETI-MI INFORMATII
*WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente. Valorile oficiale la testele UE sunt furnizate de producator, conform legislatiei UE. Pot fi utilizate numai in scop comparativ. Valorile reale si performantele vehiculului electric pot varia in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare.