• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

ACTUALIZARILE SOFTWARE - TOT CE TREBUIE SA STITI

LANSAREA MODELULUI I-PACE, PRIMUL VEHICUL JAGUAR COMPLET ELECTRIC, REPREZINTA STARTUL UNEI GAME NOI DE INOVATII TEHNICE IN DOMENIU. DE EXEMPLU, NOUA TEHNOLOGIE PENTRU TRANSFERUL DATELOR.

Am dezvoltat functii noi, care permit actualizarea wireless a software-ului vehiculului.

Pentru un plus de confort, functia actualizari software va permite sa descarcati si sa instalati wireless versiunile noi, cu ajutorul cartelei SIM sau a conexiunii Wi-Fi a vehiculului.

Atunci cand este disponibila o actualizare, vehiculul va va intreba daca o acceptati. La vehiculele conduse de mai multi soferi, cum ar fi cele de flota sau de inchiriat, ale caror proprietari nu doresc sa fie accesibile actualizarile software, exista o functie simpla de blocare cu un cod PIN, care poate fi activata in vederea restrictionarii accesului.

Actualizarile software permit maximizarea performantelor vehiculului si se asigura ca acesta este intotdeauna la zi. Implementarea acestei functii va revolutiona industria auto si va deveni in curand un lucru firesc, la fel ca existenta telefoanelor mobile.

Actualizarile software - acum mai simplu, fara fir

Actualizarile software

I: Ce sunt actualizarile software?

R: Actualizarile software permit aducerea la zi, cu ajutorul retelei wireless, a software-ului de baza al vehiculului, fara sa trebuiasca sa vizitati dealerul Jaguar/Land Rover.I: Ce modificari sunt aduse vehiculului?

R:Actualizarile software vor actualiza sistemul multimedia al vehiculului, sistemul telematic si, la anumite modele, modulul de comanda pentru energia acumulatorului. Acest lucru va permite Jaguar sa va puna la dispozitie actualizari ale sistemelor multimedia si, daca este cazul, sa gestioneze si sa optimizeze suplimentar functia de incarcare a acumulatorului.I: Cum pot sa dezactivez actualizarile software?

R: Actualizarile software pot fi activate/dezactivate din meniul Settings (setari), sectiunea Software Updates (actualizari software).


I: Cum stiu daca este disponibila o actualizare?

R: Daca este disponibila o versiune noua, veti primi o notificare in sistem, care va va informa ca este disponibila o actualizare software pentru vehicul. Apoi veti vedea un mesaj de descarcare. Daca il acceptati, procesul va incepe. Alternativ, puteti verifica daca exista o actualizare software, din meniul Settings (setari), sectiunea Software Updates (actualizari software).I: Actualizarile software sunt gratuite?

R: Daca pentru a descarca o actualizare utilizati cartela SIM in locul unei conexiuni Wi-Fi, este posibil sa survina costuri legate de transferul datelor.I: Cat dureaza o instalare?

R: Finalizarea instalarii poate dura pana la 35 de minute, timp in care vehiculul nu poate fi utilizat.I: Ce trebuie sa fac inainte de instalarea actualizarii?

R: Acumulatorul vehiculului trebuie sa fie incarcat mai mult de 60%, iar acesta nu trebuie sa fie conectat la o statie de incarcare. Vehiculul nu poate fi utilizat pana cand actualizarea software nu este finalizata.I: Pe ecranul tactil a aparut mesajul „Software Update available” (actualizare software disponibila). Ce trebuie sa fac?

R: Acest mesaj este afisat daca este disponibil un software nou. Vehiculul accepta actualizari software fara sa trebuiasca sa vizitati dealerul. Pentru a incepe procesul de actualizare, respectati instructiunile de pe ecran.I: Descarcarea nu a reusit, ce trebuie sa fac?

R: Veti putea utiliza vehiculul ca de obicei, deoarece descarcarea nereusita nu afecteaza in niciun fel functionalitatea acestuia. Veti putea reincerca sa descarcati actualizarea, din meniul Settings (setari), sectiunea Software Updates (actualizari software). Daca actualizarea tot nu reuseste, va recomandam sa mergeti la dealer, pentru investigatii suplimentare.I: Pe ecranul tactil a aparut mesajul „Installation could not start” (instalarea nu a putut incepe). Ce trebuie sa fac?

R: Acest mesaj este afisat daca instalarea software nu a putut incepe. Motivul este inclus in mesaj (de exemplu: usa descuiata, retea mobila indisponibila, conditii prealabile neindeplinite). Pentru a continua, respectati instructiunile de pe ecran.I: Pe ecranul tactil a aparut mesajul „Software installation failed” (actualizarea software nu a reusit). Ce trebuie sa fac?

R: Acest mesaj este afisat daca instalarea software nu a reusit. Software-ul vehiculului va reveni la versiunea anterioara. Vehiculul poate fi utilizat in mod normal. Actualizarea software poate fi efectuata de dealer. Mesajul va indica daca actualizarea software este urgenta. Pentru a parasi actualizarile software, faceti clic pe „OK”.I: Exista vreo modalitate de intrerupere a instalarii?

R: Nu. Dupa ce a inceput, instalarea nu poate fi intrerupta. Insa nu va dura mai mult de aproximativ 35 de minute. In acest timp puteti intra si iesi din vehicul.I: Din greseala am sarit peste actualizare, dar doresc sa revin la aceasta. Ce trebuie sa fac?

R: Puteti incepe actualizarea din meniul Settings (setari), sectiunea Software Updates (actualizari software). In aceasta sectiune puteti verifica daca este disponibila o actualizare pentru vehicul sau pentru sistemul multimedia.I: Functia actualizari software reprezinta singura modalitate de actualizare a software-ului vehiculului?

R: Nu. Puteti, de asemenea, sa mergeti la dealer, iar acesta va putea actualiza vehiculul cu ajutorul sistemului de service.